Otettiin tänään Kiran ja Ronjan kanssa käydyn lenkin jälkeen agia Ruun kanssa pihassa. Viikonlopun saivat taukoilla.

Ruuti sai harjoitella pihassa ensin parit puomin kosketukset alustaan. Ne sujui hyvin, käänsin tummemman punaisen puolen, pitäisi maalata se tummemmalla kun nykyinen puomikin mattopinnalla on melkein musta. Testattiin myös koko alastulon pituudella ja sillä onnistui. Keppejen päätyyn laitoin u-putken. Putken päästä kepeille haut sujui tosi hyvin(toisin kuin harkoissa) ja taas putkea kohden pujottelussa rupesi 2 vikalla kepillä kyttäämään putken suita tai varasti putkeen. Jonkin verran tehtiin toistoja että saatiin, muttei vielä itse varmasti mennyt, laitoin vähän putkea kauemmaksi. Tosi hyvä treenata näitä. A:lla on kepit kulmissa kun ollaan harjoiteltu käännöksiä, että tulisi käännöksessä oikealla askeltavalla. Nyt sujui aika hyvin käännökset ja koski selvästi.

 

Osallistuin kennelliiton valokuvauskilpailuun  Rasmuksen kuvalla  "Novascotiannoutaja kengurun hyppy".

Sain tänään sähköpostiin viestiä että kuvakisa on ratkennut, mut luokiteltiinkin 91-syntyisenä luokkaan alle 18v. Ja olin voittanut sen luokan! Onneksi äiti painosti laittamaan kisaan kuvan. :) Sadoista valokuvista!  Jokaisen sarjan kolme parasta esitellään messarissa sunnuntaina 13.12.2009 isossa kehässä, hallissa 1 klo 14.50. Ja lisäksi 10 parasta finalisti töitä on yleisön nähtävillä ja äänestettävänä. Ja saadaan kutsuvierasliput millä pääsee vip-katsomoon katsomaan loppukilpailuja.

Sain tänään myös Vilin isän omistajalta muutama kuvaa Vilin isästä nuorempana, katson jos saisin ne jossain vaiheessa skannailtua.