Lueskelin ja haeskelin innostuneena muiden kirjaamia hyviä vinkkejä yhden löydettyäni.

Christan koulutuksista kaksi oli kirjannut tosi hyviä asioita. Varsinkin bc Huilla oli meille monia tosi hyviä juttuja mistä pitää itse ottaa oppia. Eli namit ja muut taskuihin harkoissa ja kisanomaisia enemmän. Täytyy käyttytyä harkoissa miten kisoissakin ja aina ne _kehut_ ennen palkkaa. Niin on pakko tehdäkin jos palkka ei ole valmiiksi esillä. Asennetta meidänkin saatava seuraukseen ja muuhun, varsinkin kisanomaisiin mitä tehdään aivan liian vähän. Tehtävä siitäkin tapa että oottaa ihan kisanomaisenakin välillä liikkeen.

Yhen kultsun sivuilta löytyi taas Ruutille tosi mehevä namihäiriö treeni. - linkki

Tässä kun saisi jossain vaiheessa kuntoon ja harjoiteltua kisanomaisia liikkeitä ja seurausta. Ne tavat on niin pinttyneitä ettei aina tiedostakaan.. Olis hyvä päästä jossain vaiheessa jonkin huipun kurssille tai koulutukseen. Niistä saa myös aina motivaatiota kun saa uusia hyviä vinkkejä.

Tänään otettiin pihassa vähän liitelyä. A:n kontaktit oli huonoja toiseen suuntaan, koski ihan rajalle. Niitä sai hinkata, ihme kyllä toiseen suuntaa koskee paljon paremmin ja selvästi..  Puomin ja sen viereisten hyppyjen kautta harjoituksen kosketusalustalle sujui aika kivasti. Tehtiin myös vähän takaaleikkausmaisesti että olin hypyn kohdalla mennessä alustalle. Ja sitten hypyn yli kutsu ja sylkkärillä alustalle. Että kutsun puomin puolelta. Nämä oli viimeksi vaikeita mutta nyt sujui jo paremmin. Kun alkaa kunnolla sujua niin sitten pitäisi madaltaa A ja tehdä samoja A:lla. 6 kepeiltä tehtiin poispäin käännöksellä renkaalle menoa, että kepit oli meidän välissä. Aluksi ei irronut mutta sitten hoksasi. Renkaalle oli joku 10m.

Ruutin kanssa lenkillä puuhasteltu vähän kaukoja ja seurausta muttei kunnon treenailua.

Tänään kun tulin koulusta ja tavan mukaan koirat alkaa haukkumaan ja komentamaan ulos. Ruuti ja Vili sitten juoksee sinne. Tänään Vili juoksi nurkkaukseen mistä metrin sivussa on ovi. Se juoksi sinne haukkui ja tökki kassia joka siinä oli vieressä, komentaen avaanmaan ovea. Avasin oven ja Ruuti juoksi ulkona edestakaisin ihmetellen miksei Vili tule. Vili siellä nurkassa ihmetteli miksei ovi aukea pää kohti seinää. Jonkinaikaa kesti ennen kuin se tajusi ettei ovi ollutkaan siinä kun kutsuin sitä takaisin päin ja Ruuti juoksi ovesta. Aiemmin ei ole ilmennyt tälläistä. Mutta aiemminkin olen miettinyt Vilin silmiä että miksi ne on salamalla siniset? Viliä ei ole tarvinnut tutkia silmiä että voihan olla että sillä on jotain kaihia niissä. Kyllä se sitten muuten näkee missä Rasmus on ja esineet ja muut.

Esim. tässä Vilillä siniset salamalla kun Rasmuskella ja Ruutilla aina punaiset kuten ihmisillä

Vanha kuva meidän Ruuti "tytöstä"