Vilillä oli tänään "hammaslääkäri" siltä poistettiin hammaskivet ja samalla 5 hammasta jotka heilui. Samalla tyhjennettiin anaalit, leikattiin kynnet ja katsottiin silmät. Nukutus oli riskialtis, mutta onneksi Vili heräsi hyvin vielä siitä. Kotona se on nyt ihan pöpperössä sai kipulääkityksen ja antibiootit. Silmissä oli vähän sameutta että näkö samentuu pikkuhiljaa ja ei näe niin tarkasti. Vililtä otettiin muuten myös haima arvot ja muut jos niistä löytyisi syy sen merkkailuun.

Koulun jälkeen Ruutin kanssa pihassa kontakteja. Ensin hypyn kautta puomille ja kosketuksia. Olin tarkkana toisesta suuntaa etenkin että lähtee just mun käskystä. Meinasin vapauttaa kun eka tassu osui. Saatiin se sitten sujumaan ja hyppy, koske, putkeen, toinen hyppy, koske kuvio sujui jo paremmin. Ja koski vaikka selkä oli ihan kokonaan siihen päin. Muutamaat A:n kontaktit toiseen suuntaan hyviä, toiseen rajalla mistä vahvistin selviä. Pari A:n jälkeen kääntymisiä, että juoksisi sitä pitkin alas ja kääntyisi.

Iltalenkillä mentiin pidempi lenkki ja yhdellä kentällä katuvalojen valaistuksessa tehtiin näitä namihäiriö juttuja. Eli ripottelin kokonaisia frolicceja Ruutin nähden hiekalle ja sitten seurautin siitä yli ja niin että seurautin niiden alku kohtaan jätin istumaan ja kutsuin luokse. Aloitettiin näillä 2m luoksetuloille, eka yritti varastaa juoksussa kahmaista frolicin matkaan mutta kielsin ja liikuin päin. Sitten ei yrittänytkään varastaa. Pidin namit taskussa ja eka kehut ja riehumiset tempuin jonka jälkeen palkka. Palkkasin myös vain juoksuttamalla ohjauskädellä ja tehtiin poispäin käännöksiä, kuten aiemmin huomattu oikealle kääntyy huonommin, että sen jättää välillä tekemättä. Ruuti innostuu näistä juoksee kauempana ja haukkuu, kuten pyörimistempuista.

Ruu, seurausta: namialueen yli ja sitten pidempääkin yli 10m pätkiä. Hieman vaihtelevaa välillä just nappiin, välillä aavistuksen edessä painaen sen verran että häiritsi kävellessä. Teki hyvällä vireellä ja keskittyi hyvin. Tehtiin myös tolpan kierroista seuraukseen tuloa eli ruutu lopun kutsukävelyä. Näissä kiepahdin nopeasti ympäri ja uusi lähetys tolpalle, molempiin suuntiin. Nämäkin Ruutista hauskoja koska muistuttaa niin agia. Kerran maahanmeno tolpan kerrosta.

Ras, seuraus ja temput: Rampen kanssa ensin yksi lyhyempi läpijuoksu luoksetulo. Sitten seurausta, intoa oli kauheasti ja tanssahteli. Mutta hyvin malttoi oikeinkin seurata, vähän meinasi poikittaa innosta niin otettiin vasempaan käännöksiä ja välillä siitä kahdeksikko peruutus temppu. Se on parantanut paljon meidän vasempaan käännöksiä. Rasmus teki taas sen niin hurjaa vauhtia peruuttaen. :D Myös tassut temppua, olen opettanut siihen käsimerkkiä ja pari sekkaa pysyy. Vähän jalat huitoo ja asento on sellainen että nostaa tassut kohti kattoa. Eli ei vielä pysy asennossa pitkään. Ryömimistä namille, aina hyvin malttoi. Pitäisi keksiä Rasmukselle joku uusi opetettava temppu.. Täytyy katsella trikmanin temppuja. Laatikkoa ei aina kun ole mukana lenkillä. :D tuntuu niin tylsältä jankata niitä samoja vanhoja toko liikkeitä..