Tänään kisattiin Purinalla iltapäivällä 25 koirakon voimin. Mia Laamanen oli tuomarina ja rata oli vauhdikas, mutta myös kinkkiset kohdat. Rata olikin meille juuri hyvä, moni nopea koira mokasi kinkkisissä kohdissa. mm. putkesta kepeille kuljetettiin hypyn ohi. Putkeen, pituus ja hyppy takaa, josta saksalaisella jatkettiin suoraan. Kontaktit katsoin kunnolla että koski ja sitten jatkettiin. Lähdössä pysyi hienosti. Keinulla pystyin vähän jättää suorittamaan. Radasta 0-tulos. Aika 42,64s, ihanne aika 52s. aikavirhe - 4,36s. Tämä riitti voittoon kolmesta nollasta, Rasmukselle hävisi vain 7 sadasosaa toisella sijalla oleva Lulu snautseri ja kolmantena bretoni Ruuti jolla oli eka kolmosten startti menossa.

Eli eka kiinnitys agivalion arvoon. :) Katsoinkin että viime kerran sijoituttiin kolmanneksi Varkaudessa 17.11.07.

Rampe oli niin innoissaan menossa radalle, ennen pääsyä huuti kävellessä ja radan jälkeen himoitsi nameja ja olisi mielellään mennyt vielä toisen kerran. :D Lenkillä ne saikin hakea frisbeetä joka on jo aika riekaleina.

Ruuti sai ottaa väliaikana hallin päädyssä, hyppyä, keppejä, rengasta ja putkea. Vauhti oli ihan kauhea, meni niin kovaa kuin pääsee. Kepeissä inisi ja meni sellaista vauhtia etten ole pitkään aikaan nähnyt. Kävi niin kuumana kun katselin muiden menoa radalla.

- Rasmuksen rata video

Palkinnoista äiti otti digikameralla kuvat, tosi huono laatu, mutta Jukka Pätynen oli kuvaamassa niin sieltä tulee sitten hyviä kuvia. :)