Ollaan tehty kovien pakkasten aikaan lenkillä vähän pientä.

Ilmoitin Ruutin ensi kuuhun näyttelyyn, joten ollaan harjoiteltu siihen. Nyt on aikaakin ja pitäisikin joskus aikaisemmin kuin viikkoa ennen. :D Kentillä ollaan harjoiteltu näyttelykävelyä niin että naksuttelen kun juoksee suoraan katse eteenpäin. Näissä Ruuti on nopeasti tajunnut että tuijottaa eteen ja menee hihnatiukalla. Häntä ei myöskään ole noussut. Tehtiin tuota ensin ihan suoraan juostessa ja sitten viimeksi koitettiin isolla ympyrällä. Siinä pysyi myös aika hyvin häntä, vaakatasossa oli välillä. Harjoiteltiin myös seisomisia, vapaasti esittämällä.  Niissä kotona ja välillä on osunut heti ekalla, mitä oon palkannut. Mutta kun koitin tiettyyn kohtaan niin saa sitä aika kauan hakea. Että pitää vaikka seisottaa ja korjata joku tassu. Tuo auttaa selvästi että tajuaa katsoa eteen, silloin ei vire nouse ja menee pää alhaalla. Pitää vahvistaa ensin rauhallisessa paikassa ja sitten vähän vilkkaammassa.

tokossa ollaan otettu seurausta: Seuraus pätkä ja sitten potkitaan vähän aika lumea. Ja sitten isoilla keksipaloilla häiriöharjoitusta. Niiden lähelle perusasentoa ja seurausta yli. Ekalla kertaa Kiran kanssa tehdässä piippasi tai inisi paljon. Vahvistin vain kun oli hiljaa ja suhahdin ininästä. Toisella kertaa oli jo paljon hiljaisempi ja inahti vain liikkeelle lähdössä.

Agility harkat peruuntui pakkasen vuoksi, en viitsi lähteä riskeeraamaan kun alkuveryttelyiden pitäisi olla niin hyvät vaikkei noi palelekaan tuolla pakkasessa. Ruutia ei haittaa mitenkään pakkanen, Rasmus -20asteessa vähän saattaa nostella tassujaan.

Kuvia tältä päivältä, ekat kunnon lumikuvat. Kuvat tulikin vähän normaalia pienemmässä koossa, laatu ei ole ollenkaan yhtä hyvä kuin alkuperäisessä.

Sitten pojille tuli vähän tappelua kepistä..

Ruutin ilme, hymyilee. :D