Lämmittelyksi tuli parin kilsan lenkki Kannelmäessä pyöriessä. Kävin tarkastamassa yhden koulun ja muita tokopaikkoja. Siinä menikin melkein puolet treeni ajasta. :D Agilitya:

Tein toiselle kentälle joka melkein tyhjä harjoituksen missä oli A, kolme hyppyä ja A:n alla putki. Alussa piti kuljettaa A:n kontaktin ohi hypyltä putkeen. Sitten kaksi hyppyä U:n muodossa ja A:lle. Alta tiukka käännös hypylle ja takaisin a:lle. Onneksi Ruuti lenkitti niin kulma ei ollut paha. Sitten taas hypyt _ _ tuollein siis ja juoksee itse U:n. Sitten putkeen ja hyppy. En jaksa nyt piirrellä rataa esille, aika pyöritystä ja tuli harjoiteltua kahta vierekkäistä hyppyä, tehtiin medeillä. Kun otin tuon kohdan takaaleikkauksella meinasi tulla hyppyjen välistä, käänsi sen verran hyvin. Rasmus sai tehdä saman. Rasmuksella muuten hyvin mutta alussa putkeen viennissä kontaktin ohi, meinasi mennä A:lle. Harjoiteltiin että ihan käskyllä juoksi kontaktin ohi putkeen.

Toisella kentällä oli valmista rataa, otettiin Ruun kanssa kontakteja tai puomia oikeastaan. Ensin juosten, koski ihan hyvin, otettiin vain paristi, vähän selvempi kohta voisi olla. Pysäytyksissä tarjosi ensin istumista ja maahanmenoa myös kontaktille. :D Sitten otin rimat pois ja tehtiin valmiilla radalla aika juoksu rataa, suoria ja muutamia käännöksiä. Muttei mitään kinkkisiä kohtia. Alusta hyppy, pyöritys putkeen, rengas, hyppy ja a:lle. A:lla koski joka kerta, myös pari tosi selvästi. Putka putkesta keinu, jäi joka kerta hyvin. Keinulta käännyttiin vähän hypylle, vähän alle 90 astetta, kesti hyvin sivuetäisyyttä. Siitä hyppy ja mun puolinen pää putkeen (eli ei vain suoraan juosten), siitä kaksi hyppyä. Keinun jälkeen kaksi hyppyä mitä oli melkein viereikkäin tehtiin backläpillä ne. Ruuti oli innoissaan kun sai mennä niin kovaa kuin vain pääsi ilman rimoja. :D Tehtiin sitten eteenmeno jutusta puomille. Hypyt, putki, hyppy ja puomi, vähän kaartavasti meni. Niin että tuli puomille kovaa vauhtia. Juoksarit sujui, pysäytyksillä ei ekalla jäänyt, jarrutti muttei pysähtynyt. Sitten pysähtyi ja onnistui edestä leikkauskin että jäi kontaktille. Kun oltiin pysäytyksiä otettu niin juoksareissa vähän himmasi kontaktin kohdalla, tai laukkasi hiljempaa kontaktin. Harjoiteltiin myös irtoamista että irtoaa kontaktin päähän ja kutsun sen kääntymään. Aika hyvin jäi, sain korjata välillä 20cm alemmaksi. Pitäisi juoksukontakteihin ottaa ihan perusharjoituksia, kontaktilta juoksua hypyn läpi ja kulmaa pikku hiljaa. Mutta nyt ei jaksanut alkaa perusteellisesti ottamaan.

Lopuksi tokoiltiin kun toisella kentällä oli vain yhdessä nurkassa meidän harjoitus ja muuten kenttä oli raivattu. Löysin hallista 5 muovista hillopurkkia. (4punaista ja merkki valkoinen).

Tehtiin 22m lähetyksellä ensin Rasmuksen kanssa. Merkiltä kun lähetti 5m päässä mun vieressä oli A. Joten Rasmus meni aluksi alastulolle. Meni hienosti 2on2off asentoon. Lähetin uudestaan merkille ja nyt lähti ruutuun. Tarjosi ensin kaksi kulmamerkkiä ja vähän mietiskeltyään huomasi niitä lisää ja kulki vahingossa keskeltä. Mihin pysäytin, seuraavat tarjosi oikein. Toisesta suuntaa. Otin merkiski pituuden reuna kepin. Kiersi hyvin sen taakse. Taas tarjottiin ensin reuna merkit ja sitten vasta keskelle. Toistolla hyvä.

Ruutin ruudut: Ruuti oli odottanut nätisti paikallaan vapaana kentän laidalla. Eka ruutu pidemmältä matkalta, oli hieno. Keskelle ja selvästi sisällä. Toiston otin merkiltä että olin noin 3m päässä lähettämässä merkille eli evl-ruutuna. Ruuti ei ajatellutkaan, A:ta tai putkea. Taas hieno ruutu. Toisesta suuntaa, lukitsi ensin keinun joka oli matkanvarressa kentän sivussa keskivälissä. Virittelyssä katsoi sitä, en ollut varma ihan kumpaa katsoi. Mutta ekalla lähti keinulle, toistolla ruutuun. Tarjosi nyt ensin kulmamerkkiä. Mietti vähän ja korjasi keskelle. Toisto oli hyvä.

seurausta: remmissä, hieman pidempää pätkää, eri nopeudet ja häiriötä esteistä ja ruutu-merkeistä. Mutta paikka oli ihan hyvä, ja aika hyvin keskittyi. Täytyy vain käskytyksellä treenata kun siinä meinaa ottaa häiriötä.

Näyttelykävelyä tehtiin eilen lenkillä, että äiti oli Rasmuksen kanssa. (Ruuti on niin mustis että ottaa kauheasti häiriötä jos äiti puuhastelee Rasmuksen kanssa) Aluksi meinasi nostaa kokoajan häntää kun tehtiin äidin ja noiden perässä, kun ne käveli eteenpäin kauempana. Saatiin vain pätkiä, tarjosi seurausta ja vähän muuta sähelti + häntä nousi. Sain pari naksuteltua. Sitten toisessa vaiheessa lenkkiä, loppuvaiheessa. Nyt tarjosi oikeata juoksua ja häntä laski. Nyt teki just sitä mitä on tehnyt meidän ollessa yksin lenkeillä. (+Rasmus mutta Rasmus istuu aina kamojen luona) Lumenpotkimis häiriötä ei sitten meinannut kauheasti kestää. Täytyisi muistaa ottaa melkein joka päivä, kun vaatii kovasti muistettelua ennen kuin yhdistää käskyn.