24-25.12 Joulukuvia ja ulkoa

27.12 Tokoharkkojen kuvat

Treenattiin tänään Barona-areenan edessä olevalla yhdellä hiekkakentällä Mian, Robin&Kion sekä Tian&Keikon kanssa. Maria oli myös bortsuineen katsomassa ja kertoi vinkkejä meille. :D Tehtiin jokainen vuorotellen, Ruuti pääsi kahdesti.

Ruutin kanssa

seuraus: alussa kiinnosti Mitzi ja Mette narttu bc:t sekä eri hajut. Kielsin nuuskimisesta ja tehtiin seuraus pätkiä. Ruuti inisi alussa taas ja sain keskittyä naksuttelemaan kun se on hiljaa ja huomautin ääntelystä. Vähän paikka hakeutui vähän mun makuun eteen mitä korjailin myös. Otettiin vain näitä lyhyitä pätkiä namipalkalla ja sitten vähän lunta potkien. Lumen potkimisessa pitää olla tarkkana että lähtee aina vapautuksesta vasta. Liikkeestä istuminen myös yksi, nopeasti meni. Vähän häiriöseurausta sai tehdä tarjoamisena myös lopussa Mitzin ja Meten lähellä ja Kion. Hyvin näin tarjoten sujui. Naksuttelin myös vähän kun käyttäytyi hyvin Robia ja Kioa kohtaan. Kun alussa meinasi rähistä niihin katsoessa vain, tai murista. Nyt on niin meneillään taas paikan koettelu vaihe, lenkillä saattaa murista joillekin uroksille niitä ohittaessa jos ne katsoo Ruutiin.

ruutu: kerrattiin ensin merkkiä. Se sujui hienosti, vähän vinossa on takana mutta selvästi siellä kuitenkin. Eka ruutuun lähetys, lähti mutta meni aika laiskaa laukkaa ja koitti nuuskia maata vähän samalla. Meni kuitenkin ruutuun huusin seis ja otettiin uudestaan. Tästä sai vain kehut. Toinen oli sitten reippaalla laukalla ja just hyvä. Taisteltiin narupallolla ruudussa. Hienosti Ruuti hoksannut nyt ruudun, Rasmukselle oli paljon vaikeampi se ja kesti kauan.

estehyppy: tehtiin noin 20cm esteellä palautusnoutoa että jätin Ruutia eri kulmiin hypyn taakse ja kapulan eteen ja kutsuin yli. Tuli hyvin vaikka suorin tie olisi ollut esteen ohi. nämä oli Ruulle lällyjä.

Toisella kertaa

tunnari: rivi, eka oli hieno, sattui heti omalle. Liikutti kapulaa suussaan tuodessa, ei pureskellut mutten tykkää että liikuttaa. Tekee sitä aina välillä. Otettiin pari erikseen maasta nostoa ja kerran pitämistä. Tunnarin toisella kertaa meinasi napata kapulan oman entisestä kohtaa. Tähän Maria sanoi että kannattaa vaihtaa tunnareiden paikkaa jos ottaa useasti, sen edellisen kerran oman haju on siinä maassa vielä. Nappasi sitä vähän mutta jatkoi sitten etsimistä. Ja toinen mikä oli niin että ottaisi joka kerralla uuden kapulan, kun sitä sylkeä on toistoilla. Paitsi että kyllä Ruuti tuo ekalla yleensä sen myös hyvin. Nyt ei ollut enään ongelmia siinä että käännyn sivulla, en sanonut edes odota-käskyä.

kaukot: noin 8m matkalta. Yksittäisiä siirroksia, mistä heitin palkan Ruutille. Alussa tarjosi seisomista istumisen sijaan. Teki sen kahdesti ennen kuin oikein. Pitäisi helpottaa heti niin ettei tee uudestaan väärin tai se jää päälle. Tässä kyllä kolmannella teki oikein, ja usein on neuvottu jos kahdesti tekee väärin eli vielä uudestaan niin sitten helpottaa. Jossakin Ruuti ennakoi mistä pitää olla tarkkana. Jos ennakoi jotain siirrosta niin ei ota sitä samaa perään ettei saa siitä palkkioksi taas ennakoida. Muuten kaikki siirrokset meni teknisesti hyvin, m-s-i liikkui jossakin 5cm mutta oli myös liikkumattomia. Vauhtia oli näissä varsinkin m-s. Voisi välillä tehdä myös takapalkalla ja myös koittaa paria peräkkäin pitkällä aikavälillä.

Rasmuksen kanssa

idari: ennakoi mukaan lähtöjä. Tein ihan niin etten kutsu seuraamaan. Ja sitten niin että kuljin peruskutsumis paikan ohi ja kutsuin sitten vasta seuraamaan.

luoksetulo: yksi läpijuoksu.

ruutu: merkki ihan hyvä, ruutuun laukalla. Selvästi sisällä, vähän vasemmassa keskilaidassa. Kutsuin palkalle ja toistolla menin sinne palkkaamaan. Toistolla oli vielä selvemmin sisällä.

Vili poseeraa lahjojen edustalla, trimmasin sitä vähän aattona.

lahjoja katselemassa

Ruutilta käy kepin syönti ilmeiden kera

Keiko

Kelpielle hypyt on lastenleikkiä!

Komea Kio Kundi