Tänään oli Purinalla tokokisat voittajassa, paikalla oli kivasti tuttuja. :) Tuomari Harri Laisi.

Paikalla makuu 10: tuijotti alkuun vierustoveri aussi narttua ja kun käskin maahan kehänulkopuolelle Stepin suuntaan. Meni kuitenkin maahan. Maatessa oli vähän vilkuillut taakse evl-kehälle ja vaihtanut lonkka-asentoa. Nousi ekalla sivulle.

Mentiin neljäntenä kehään ihan kivasti. Liikejärjestys oli omaperäinen.

hyppynouto 7: tämä oli ihan kehän suussa, missä oli katsojat ja muut. Heitin kapulan, hyppäsi hyvin ja meni kovaa kapulalle. Kapulan luokse jäi seisomaan ja katsoi ketä kaikkia on katsomassa. Lisäkäskyllä nappasi sitten kapulan vähän aikaa pällisteltyään ja toi hyvin eteen. Palautukset hyvät.

seuraus 8: alussa vähän piti vilkuilla luoksetulo merkkejä ja ruutua. Yhdessä kohtaa kun oltiin menty jo seurausta jonkin matkaa ja lähestyttiin aitaa, jäi jälkeen ja käytin toisen käskyn. Sitten petrasi vähän ja liikkeen nopeuden vaihdoksista sain käyttää tieheästi käskyjä. Hidas seuraus oli kaikkein hienointa. Loppu oli tosi oudosti metri agi esteiden edessä, missä vasemmalle sivu askelissa ei istunut, toistolla istui vinoon. Ruutille ihan hyvää kisaseurausta, mitä se on ollut aiemmin. Numerosta en ole samaa mieltä. :D

luoksetulo 9, video: Hienot stopit, varmaan niiden suhteen 10. Mutta sivulle tullessa (käskin suoraan) jäi katselemaan yleisöä(se oli siinä selän takana) ja toistin käskyn. Kun olin jättämässä painui jo maahan, mistä käskin sivulle tai nostin. Onneksi ennakoi ennen kuin liike alkoi.

liik. istuminen 10, video: Nopeasti, jäi. Takaisin kävelyssä, kun ohitin nosti toista tassua ja ajattelin että liikkuu. Ihme ettei vähentänyt siitä. Unohtui tähän niin just kun oltiin lähdössä liikkeelle herra painui maahan josta käskin seuraamaan. Eikö tuomari tota huomannut.

metallinouto 9, video: Tämä ongelma liike sujui hienosti. Kuumensin vähän liikaa virittely käskyllä joten kuului Wuh! kun käskin hakemaan. :D Hienosti eteen, eikä nirsoillut yhtään. Mutta parempi sekin kuin se viimeksi 0 ja koira ei suostunut tuoda kuin ehkä 5:nnellä käskyllä.

ruutu 8,5, video: meni lujaa ja keskelle seisahtui. Siitä huusin maahan, istui ja toistolla maahan. (taisi kuitenkin olla sallittu lisäkäsky). Seuraamaan tuloa pikku possu oli ennakoinut ja noussut seisomaan vähän ennen käskyä.

kaukot 6: kahdessa kohtaa maasta noustessa jouduin sanomaan kaksois käskyt. Seisomaan ja istumaan noustessa. Tämä oli uutta kun kyllä aina jonkun tekee. Pitää treenata pidemmältä matkalta ja purinalla noi oli niin että ohjaaja käski seinän vieressä. Istumasta seisomaan taisi liikkua vähän eteen, muita en muistakaan miten suoritti.

kok.vaikutus 9: Ruuti teki kivasti töitä, ei lähtenyt nuuskimaan mitään ja teki iloisesti. Helpotti tosi paljon myös että kehä oli suunniteltu niin ettei siinä ollut mitään siirtymisiä.

Yhteensä 277p. Ruutit sai täsmälleen samat pisteet joten seuraus ratkaisi (koska kok.vaikutuksetkin samat) niin Ruuti tuli 4sijalle. Step voitti upein pistein 304p. Ja Susanin Ruut 277p ja 3sija. Kaikkein ihaninta oli että Ruuti työskenteli, vaikka vähän omaa kivaa oli joukossakin. Varmaankin kesällä tai syksyllä käydään kahdessa voittaja kisassa tai enemmässä haetaan TK3 ja tässä samalla aletaan sitä evl harjoittelemaan. Mutta nyt kaksien tokoharkkojen jälkeen tulee tokotauko maaliskuun loppuun asti.