Käytiin tänään Emmin kanssa paikkaamassa kahden agility vuoroa Juvanmalmin tekonurmi pohjaisessa lämmitetyssä hallissa. Tehtiin rata esteistä mitä oli esillä.

Ruutilla rimat pysyi aika hyvin, ei tiputtanut yhtään huolimattomuutta. ainut milloin tiputti kun koko esteenkin melkein jyräsi niin huonosta kulmasta, muttei silloin kun rata sujui hyvin. Yritin alkua kutsumalla hypyn 3 edessä ja kääntämällä kroppaa. Tuli ohi hypyn 2, läheltä en kerennyt sitten oikealle puolelle. Tein kerran lelu palkalla kohdan 2 muttei se kuitenkaan sujunut kauempaa. Täytyy tuollaista treenata yksittäisenä. Linja tuolta hypyltä oli niin helposti ohi. Kun jätti vielä hypyn 10 suuntaan. No vaihdoin tapaa otin kutsuen hypyn 2 takaa, työnnöllä heitin kiertämään hypyn kolme (itse vasemmalla puolella), takaaleikkaus hypylle 4, kuljetusta ja poispäin-käännös hypylle 6. Sitten siitä vain koira hanskaan ja nokka kohti keppejä, ei koittanutkaan mennä putkeen, juoksin hyppyjen vasemalla puolella eli este jäi väliin. Ruuti tarvitsee tilaa niin sille toimi noin parhaiten. Kepeille haki ekan kerran 2 väliin, mutta sitten oikein. Edestä leikkauksen kepeillä kesti hyvin, A:n kontakti oli selvä. Pöytä oli ihan hyvin muistissa ja jäi sille joka kerta. Puomia otin alussa ihan yksin, suurin osa kosketuksista hyviä mutta toisella kertaa radalla tuli kahdesti yli. Ei riitä se että saa tehtyä pari toistoa joskus.. Sitten koitettiin pysäytyksillä, niitä ei meinnut totella että pysähtyisi. Jarrutti, koski ihan selvästi mutta ilman vapautusta ei saisi lähteä. Vaikka sanoin käskyn ajoissa, lopussa sujui paremmin. Tarvitsee vielä paljon vahvistusta, purinalla noi on sujunut aika hyvin mutta tuolla ei sujunut. Puomin jälkeen hyppy, hypyllä tuli aluksi vähän lenkkiä, yritin ensin että kuljettaisin putkeen. Aluksi olin liian lähellä puomia, mutta parhaiten toimi takaaleikkaus kun puomi imee niin paljon.

Toisella pikku kentällä otettiin, hyppyjä + keinua. Keinu sujui hienosti, se oli niin kevytkin että maxilla laskeutuu heti eli helpompikin. Vähän hypyn takana odottamista ja sitten ensin pelkille 8-kepeille hakua ja sitten niin että este välissä, eka lopetti ja oli oikomassa keinulle, sitten kesti. Ja sitten pari hypyn kautta hakua.

Rimat pysyi hienosti tänään, ei ollut niin häsellys menoa. Ruutilla toimii takaaleikkaukset ja poispäin käännökset aika hyvin ja se tarvitsee sen oman tilan. Voi johtua takaaleikkauksistakin että rimat pysyi paremmin kun edestä leikkauksissa helposti tulee alas kun kiirehtii. Kontakteja pitäisi ottaa ihan yksittäisenä molempia erikseen. Niihin pitää saada vielä kunnon varmuus, kun en luota vielä noihin. Ainakin sitten kesällä keväällä kun pääsee kentälle. Hypyillä työnnöt on selvästi vaikeampia eli tuota alun kuviota pitää harjoitella.