Tänään tehtiin lenkki yhden yrityksen pihaan. Rasmus lähti hoitoon äitin siskolle Railille ja Riina-serkulle. Ihan innoissaan se oli sinne menossa.

Ruuti sai sitten yksityislenkin. Aluksi otettiin näyttelyharkkaa. No ei siinä mitään ongelmia yksin ole, juoksee nätisti ja häntä alhaalla. Huomenna on siis näyttelyt, Ruutin pesin viikko sitten. Tänään pitää harjata ja muuta aamulla täytyy lähteä ajamaan klo 6.

Seurausta, ihan ilman virettelyjä käskin sivulle ja siitä seuraamaan, suoraa ja vähän käännöksiä. Naksutin välillä ilman palkkausta ja välillä sitten palkka. Jolloin myös ensin kehut ja sitten palkka. Teki tosi nätisti säheltämättä ja sopivalla vireellä. Osaahan se seurata kun jaksaisi keskittyä ja vain tekisi! Ruutin seuraus on muutenkin niin ihanaa verrattuna Rasmukseen. Sen kohta, tiiviys ja ei poikita yhtään. Liikkeestä istuminen, heti pyllähti.

ruutu loppu osaa: ei ollut mitään välineitä mukana niin ruutua ei saatu. Mutta jätin seisomaan noin 20m päähän ja huusin maahan. Kävelin kävelyn ja kutsuin seuraamaan. Ekalla kertaa kun huusin maahan meni ensin istumaan. Tokalla sujui. Toinen kerta tehtiin ihan eri kohdassa. Seuraamaan tulot hyviä, ei tullutkaan mitään täyttä sataa.

kaukot: yksittäisiä siirtoja, laskin aina sen 4s. Kaikki siirrot sujui ei siis jumittanut, jotain ennakoi. Teki nopeasti siirroksia niin niissä meinasi alussa vähän liikkua kun lumessa tassut liukui. Sitten käskin seisomaan ja siitä otettiin yksittäisenä istumaan menoja. Vähän peruutuksen kanssa myös naksuttelin oikeat tekniikat. Näitä on vaikea ottaa kun alkaa ennakoimaan, mutta vähällä treenillä ei suju. Ja taas ilman kaukojen yhteyttä tekee yleensä siirron väärin. Jos kutsuin eteenpäin, seisomaan ja siitä istumaan. Seisomisessa muutenkin ennakoi kaikkein helpoiten, huomautin siitä ja vahvistin palkkaamalla kun oli sen 4s pysynyt siirron jälkeen.

Mukava oli näin yksin tokoilla, kyllä se niin puuhastelee kivasti eikä ota mistään häiriötä. Niin eri sitten häiriöharkoissa, mutta ne tekee tosi hyvää että kun saadaan niissä toimimaan normaali kisatilanne on häiriöltään paljon helpompi.