Lähdettiin puol 7 ajamaan ja Ruuti oli nuorissa pojissa joissa oli kaksi koiraa. Tuomari Mari Palgi. Ennen kehien alkua kerettiin käydä testaamassa kehää tai juoksua vain. Häntä pysyi osakseen aika hyvin, mutta heti kun Bobi tuli samaan kehään ei enään pysynyt. Onneksi ei oltu samassa luokassa. :D

Paikanpäällä oli myös Ruutin sisko Linda ja moikkaamaan tuli lahtelaiset Kati & Minni sisko. Sekä Vani puolisisko nähtiin.

Arvostelu:

Keskivahva, jäntevä. Hyvät mittasuhteet. Hyvä uroksen pää. Hyvinkulmautunut sekä edestä että takaa. Rungoltaan vielä aavistuksen kapeahko. Seisoessa hieman uloskiertyneet eturaajat. Liikkuu rodunomaisesti. Hieman korkea hännänkanto.

EH1 (toinenkin nuorten uros sai eh:n.)

En saanut seisoessa korjattua tassujen asentoa, kun lattia oli niin liukas, jos koskin etujalkoihin takajalat siirtyi. Yleensä asettelen ne suoraan. Juoksussa häntä pysyi hienosti suurimman osan ajasta, mutta yhdessä kohtaa oli pari narttua joiden luokse yritti aina mennä ja stoppasi juoksun. Siitä nousi myös häntä. Ne oli siinä kehän laidassa. Nyt ei sanottu sitä että olisi ahdas takaa.

Ruutin Linda sisko bikiineissä oli hienosti PN1, SERT ja VSP! Onnea kasvattajalle! :)

- kuvia

Linda (S. Belinda)

Minni (S. Bettina)

Vani (Yazina's Vanilla Pie)