Tänään oli illalla taas toko harkat, Sirke koulutti jokaista 10min. Ruuti sai tehdä Sirken kanssa seurausta ja vähän kaukoja. Seurauksessa Ruuti alussa meinasi vähän haahuilla, ja Step otti ruutua mistä otti häiriötä. Ja jos tultiin toisessa päädyssä lähelle ihmisiä. Tuollaista perus mitä Ruuti tekee ja mistä en tykkää. Saatiin tähän neuvoksi että kiellän EI-kiellolla kaiken ei toivotun ja siitä sitten iloinen seuraus käsky tai mitä oltiin tekemässä. Josta sitten palkkaa. Muttei tuo ole sallittua, varmasti myös sellainen kielto minkä se noteeraa, muuten käsky huononee ja menettää arvoaan. Mä meinaan sanoa seuraus käskyn tai sen tiukempaan sävyyn, jolloin tietenkin yhdistyy siihen negatiivinen tunne kun seurauksen pitäisi olla kivaa. Mä en raskis kieltää ja musta tuntuu jotenkin kauhealta että kieltäisi, mutta Ruuti sen vaatii ja kusettaa muuten kaikilla haahuiluilla. Rasmus on niin erilainen kun se tekee mitä tahansa että saisi tehdä edes pikku tempun. Sitten liikkeelle lähdöt, mä lähden heti seuraa käskyn jälkeen koira tulee tai ei. Sitä ei odotella, sen pitää pysyä mun mukana ei toiste päin. Ja seurauksessa ohjaajalle ryhdikkyyttä, selkäsuorassa ja katse eteen. Haluisin niin katsoa miten se seuraa, pitää tuolla hyödyntää noi peilit.

Kaukoissa, ei sujunut taas seisomasta istuminen ja istumasta seisominen. No i-s sujuu yleensä. Näissä jos tekee väärin voi sanoa hyvin ettei noin. Ennakointiin oli vain pidempää aika väliä ja sen jälkeen palkkaa mitä ollaankin tehty. Ja asentoihin ei auta oikein muu kuin ne tuhannet toistot.

Ruutin toisella vuorella itsenäisesti otettiin ensin ruutu se meni hyvin, juoksi ja stoppasi. Leikittiin ruudussa palkaksi. Sitten luoksetuloa stopit seisomaan oli hienoja, takapalkalla stoppaa jalat liukuen maassa. Sitten sekoitti maahanmenoa, teki upeita seisomisia. Parissa kertaa ennakoi, ei saanut silloin stopata. koitin maahan käskyllä, jolla sain ekaa kertaa vauhdista maahanmenon. täytyy vaihtaa käsky tuohon kun käskyssä tärkein on se että se on matalalta.

metallinoutoa: Hieman ällötti välillä kapula, tai viivytteli. Edessä istuessaan nosti toista tassua, kerran tiputti jalkoihin. Otettiin vauhtina ja ihan eteen tuoden. Toisella kapulaa, otettiin tuomista että jätin kapulan eteen ja sitten ihan vain pitoa.

Rampe sai makaa paikalla, tehdä eri temppuja: kasia peruuttaen, tassut, ryömiä, kumartaa ja sitten vähän seurausta. Vaan että sai tehdä jotakin ja pikku tilassa, ei tehty tuossa halli puolella.

 

Pentu uutisiin liittyen niin Babyllä alkoi nyt juoksut, Rasmus lähtee seuraavan viikon viikonlopuksi Seinäjoelle. Katsotaan jos tällä kertaa saisi astutuksen sujumaan paristi.