Tänään oltiin harkkaamassa Hannelen & Peggyn sekä Tapion & Serin kanssa. Tehtiin purinalle kontakti treeni (= ympyrä missä molemmat kontaktit rinnakkain ja u-putken päädyissä), eteenmeno harjoitus takaaleikkauksin missä hypyt oli kahdessa rivissä ja siinä S-muotoisesti ohjattiin niitä. Sitten kaksi U-putkea vastakkain ja keppi treeni pätkä.

Ruutilla oli kauheasti virtaa, lähetin sitä mini hypyillä olevaa eteenmeno harjoitusta eteen kolme hyppyä yhteensä noin 30m irtoamista ja hypyt 10m välein. Ampui suoraan kaikki täysiä taakse katsomatta. :D Sitten tehtiin lämmittelyksi myös putki harjoitusta, ensin ympyrää niissä juoksemista ja sitten myös valssilla ja vedolla ei siihen vastakkaiseen päätyyn. Kuunteli hyvin näissä, samoin Rasmus.

Keppi rata-harjoituksessa oli kaksi 6 kepin pätkää, 4 hyppyä ja yksi putki. Näillä tuli tehtyä kepeille eri sisääntuloja, sekä sellaisia että 6 keppejen jälkeen aloitettiin suoraan 6kepeillä 2m sivussa samansuuntaisiin keppeihin. Tämä oli molemmille koirille vaikea, Ruuti yritti ensin keppejen keskeltä tai sitten otin liikaa haltuun ja ne tuli väärältä puolelta sisään. Tuli harjoiteltua myös niistoa kahdelta hypyltä ja sitten siitä kepeille. Tuli otettua myös 6. kepit toisesta suuntaa ja hyppy 7. toisesta suuntaa ja siitä hypylle mitä ei tuossa kuvassa ole numeroitu. Siihen tein backläpin joka toimi Ruutilla hienosti. Hypyn jälkeen mentiin 5. kepeille mihin meinasi lenkittää kun putki houkutteli. Rasmuskin sai tehdä noita mini hypyillä, backläpin tosi hyppäsi hypyn ja samalla ponnistuksella toiselle puolelle. :D

Toisella puolella hallia otettiin kontaktejen juoksemista. Ensin otettiin yksittäisenä A:ta joka meni hyvin. Sitten puomia niin että sen päädyissä oli U-putket joista pystyi juoksuttamaan. Aluksi ihan suoraan puomilta putkeen ja koski hyvin. Kahdesti taisi tehdä loikan mistä huomautus ja sitten juoksi tosi selvällä askeleella. (ilman kaaria siis) Päätin koittaa sitten vaikeampaa putken päätä missä pitää kääntyä muhun päin, sekin toimi aika hyvin ja koski kontaktin. Myös työnnöllä kun olin edellä koski hyvin, kerran oikoi, mutta muuten mikä ei ole koskaan sujunut ilman keppiä estämässä oikomista. Tauon jälkeen sitten pari pysäytyskontaktia, kerran jäi pysähtymättä muuten hyvin vaikka lujaa tuli kun heitin ensin putkeen. Niin että olin edellä ja niin että Ruuti meni edellä.

Eteenmeno harkka takaaleikkauksilla minihypyillä sujui hyvin Ruutilta myös. Koitettiin edestä leikkauksilla ne aika hyvin myös, tai kaksi ekaa ja sitten ajoitus oli pielessä. Rasmuksen kanssa takaaleikkauksilla sai kannustaa vauhtia, mutta edestäleikkaukset aika riski peliä mutta sujui.

 

Muutama kuvaa tokokokeesta kuvaaja Amy.

Ruutit

Huuli mutrulla