Tänään päivä lenkillä viiden aikoihin. Tein Rasmukselle nyt (toista?) kertaa esineruudun. Tein sen hiekkatien varrelle siitä lähtevään mustikkavarpuiseen ja risukkoiseen metsään. Pituus oli n. 25 ja leveys 15m arvio (en laskenut leveyttä.)
Rasmus näki kun sen kävelin alueen läpi ja piilotin sinne kengän pohjallisen(ohut nahkainen, toinen puoli "korkkipuuta" esim. viinipulloissa), vanhan sukan, kassi luettelon mustat tekonahkakannet ja suht painavan nahkaisen ruskean varvastossun. 4 esinettä että helpottaisi alussa. ;) IMG_2187.jpg

Laitoin Rasmukselle liivin ja lähetin etsimään. Se toi ensin melkein heti löysi sukan keskeltä aluetta. Sen jälkeen lähetin toi kengän pohjallisen n.22metristä.
              Sen jälkeen kesti pidempään kun etsi viimeisiä tavaroita. kulki monesti kalenterin kansien ohi, hieman ehkä haistoi myös muttei tajunnut aikaisemmin paremmin etsiä. Etsi joka puolelta ja kun uudestaan lähetin oikeaan suuntaan hokasi sitten kalenterin.

 Mentiin sitten vielä yhdessä etsimään kenkä jonka Rasmus sitten haki mulle ollessani lähellä. Eli samaan tapaan meni kuten damien haku.

Rasmuksen täytyy vain vielä tajuta että esineet löytyy vain tallatulta alueelta. Ihan hyvin se nytkin sen tajusi 2 meni n. 3metriä alueelta, mutta tuli kävästyään samaa reittiä takaisin. Ja vikaa kun etsittiin hahmotin alueen väärin ja etsin eka väärien kuusten läheltä niin siinä Rasmus etsi väärältä alueelta kun mäkin.

 En muitanut ottaa 4 jälki merkkiä minkä voin laittaa aina tavaran luo että itse tietää missä ne on. Mutta hienosti sujui ja Ronjakin ois mennyt etsimään se siinä huusi katsellessa. :D Rasmus haki innoissaan ja vaikka sai etsiä viimeisiä kauemmin ei kyllästynyt.

Mutta kokeessahan vain sen yhden täytyy löytyä ja pitää vain suurentaa tuota aluetta, kun nyt lenkeillä voin alkaa esineruutua tekemään. Se on Rasmuksesta hauskaa ja tulee harjoiteltua kokeeseen.

Kun käytettiin Vili lenkin lopuksi hiekkatien päässä, Rasmus otti kepin mukaan jonka unohti suoran alkuun. Käveltiin päähän ja se niin halusi taas jollain leikkiä. Niin käskin se sivulle ja pari askelta seurausta ja eteen. Ei muistanut mihin kepin jätti juoksi aikakauas(en tiedä matkaa) enkä joku 25m ja keppi oli siitä viel jokin 10m. Kun pidin kättä ylhäällä kun etsi väärästä kohtaa ja katsoi musta apua niin lähti vielä jatkamaan ja löysi kepin. Heitin sille palkaksi ja jätin kepin toiseen kohtaan. Ja otettiin toisesta päästä siihen lähetys muutaman askeleen seurauksella se meni ihan suoraan ja kepille tosi hyvin.
Voisin yrittää eteenmenoakin muistaa lenkillä harjoitella ja "unohtaa" lelun suoran päähän.Tai jos treenaa kentällä niin jättää päähän.



Sitten vielä ajattelin laittaa TAVOITTEITA 2008:

-jäljellä se JK1 titteli ja jos kesä/syksy kisaamaan, ylempiin voi sitten katsoa jos lähtee myös kisaamaan. Tänä vuonna voi panostaa enemmän pk-puoleen.

-agilityssa kävästään sm-kisoissa ja muuten kisaillaan jos niitä 1-sijaa vaikka tulisi tai vain Rasmuksen huviksi ja jos saisi jotain ruokiakin kotiin niin se olisi plussaa. ;) ainakin kirkkonummelle. ja nuorten sm.

-tokossa nyt maajoukkue karsinnat, sm-kisoihin ja pm-kisoihin. Voihan sitä katsoa jos lähellä on kisoja ja voi myös kävästä nuorten sm:issä. Tavoite on se 300pisteen raja tai maajoukkue karsinnat johonkin 6 joukkoon.