Päivällä iskä teki Rasmukselle jäljen sinne tuli 8 keppiä. Tein sen jälkeen myös Ruutille lyhyen jäljen 6kepillä ja niiden etäisyys 3-4m.

Ruutin jäljen anoin vanheta noin 50min. Ruuti lähti hyvin jäljelle ja eka keppi oli alamäessä jonka ohi meinasi kiireessä mennä. Muut kepit ilmasi hyvin, paitsi ilmaisi vahingossa myös valeilmaisun yhden koiranputken lähti kyllä itse jatkamaan. Voi alkaa pidentää jo jälkeä.

Rasmuksen lähetin loivassa kulmassa jäljelle. Löysi sen hyvin, en ole varma menikö alkua ihan oikein tai ainakin niin kiireellä ettei löytänyt siitä keppejä. Alussa meni ehkä 4kpl ohi. Mäen jälkeen alkoi vasta paremmin niitä löytyä. Otin parempaa herkkua kissan pateeta jota sai palkaksi. Alun jälkeen jäljesti hyvin jäljellä. Keppejä löytyi 4kpl eli puolet jäi metsään. Jos huomenna saan taas jonkun jäljen tekemään.

Iltapäivällä harjoiteltiin molempien kanssa kasin peruuttamista. Rasmukselta se alkoi sujua jo ihan hyvin. Ruutin kanssa tehtiin ekaa kertaa peruuttamista en ole opettanut. Niin ensin pelkkää suoraan peruuttamista ja sitten sivulla ympyrällä. Rasmuksen opetin ensin peruuttamaan mua ympäri. Sen voisi ruulle myös opettaa. Ruutille opetin myös vain peruuttamista jalkojen välistä. Erikseen sen kun namikäsi on kyljellä sen pitää peruuttaa ja kääntyä. Ja sitten yhdistin sitä pikku pätkiin kasin peruuttamiseen. Illalla otettiin vielä uudestaan ja saatiin aika hyvin jo onnistumaan sivulle tulo kohdasta peruutus jalkojen välistä. Sekä toiselta puolelta erikseen.