Tänään päivällä tai iltapäivällä ajattelin jos menisi treenaamaan sateeseen. Eipä sitten satanutkaan yhtään koko lenkin aikana, mutta eihän se haittaa. Niitä sadekelejä kyllä tulee.

Käytiin siinä ensin Kiran kanssa lenkillä ja sitten Kira käskytti meille paikalla makuun alkua ja sitten lähti kotiin(jumppaan menossa) ja me jäätiin tokoilemaan. Eihän sitä tietenkään silloin ole ongelmia. Katsekontaktissa vähän oli, sitä pitää treenata enemmän ja että mennään jonnekin ja heti ottaisi. Otettiin käsky sanan jälkeen ja sitten että molemmat sanoi samaan aikaan. Ruutin kanssa siis tätä.

Rasmus sai aloittaa:

seuraus : hidasta ja käännöksiä. aika samanlaista kuin aikaisemmin. Palkkasin taaksepäin.

eteentulo: harjoiteltiin eri kulmista tuloa. Metallia sai tuoda, ekalla kertaa ällötti ja nosti hitaasti sen. Aika hyvin tajusi. Tehtiin sitten ilman kapulaa että jätin istumaan ja kutsuin eteen. Tuli tiiviisti ilman kapulaa. Hyvin tajusi ja joka kulma sujui. Ruutin kanssa pitää myös tehdä näitä.

luoksetulo: seisomista treenattiin. Heitin palloa (halusi narupallon leluista :D) taakse ja sitten opeteltiin myös tolpan kierrolla.

ruutu häiriömerkein: tein luoksetulo merkit ruudun sivuun ja vähän etäisyyden päähän. Parilla ekalla kerralla lähti niille. Sitten kun tajusi niin alkoi sujua. tein saman peili kuvana, ekalla kertaa meni vanhojen luoksetulo merkkejen luo(tai siis mitkä siirsin toiselle puolelle niin sinne missä ei ollut mitään) ja sitten oikein. Koitin lähettää vielä niin että ajautuisi oikeassa kulmassa lähtiessä luoksetulo merkeille mutta oikeaan päin lähettäessä ei niitä ajatellut.

kaukkarit: namirasia takana. Teki kaikki hienosti, ei yhtään jumittamista. Ensin matka oli 15m, sitten noin 19m ja sitten joku 23m. Pidensin aina parilla metrillä kun sujui. Välillä palkalle ekasta, välillä kahdesta, vaihdellen. Voisin kohta koittaa etten huuda niin kuuluvasti käskyjä ja metsässä kaukot oli vaikeita Rasmukselle.

Ruutin kanssa

seuraus: narupallolla (ruutikin otti sen mielummin kuin nartsun). vieläkään en ole tyytyväinen vasempaan käännöksiin. Niitä siis treenattiin. Vaikka vire oli korkealla niin ei painanut. Pallo oli oikeassa kainalossa ja nappasin ja heitin taakse päin kun naksautin.

luoksetulo, jäämiset: aluksi vain sellaisia että kävelin ympäriinsa ja Ruu juoksenteli ympärillä. Välillä olin heittäväni ja kun saavutti mut uudestaan käskin laukasta maahan. Aluksi tarjosi seisomista, mutta sitten alkoi tajuta paremmin. Pallo lensi aina taakse. Laukasta maahanmenoja siis, valmentaen luoksetuloon.

Tolpan kiertoa, tätä otetaan aika harvoin. Otin välillä kiertämään tolpan ja vauhti luoksetulona jalkojen välistä pallo. Välillä sitten stoppi. Ekalla stopilla ei pysähtynyt, yllättyi niin kun ei tullutkaan vauhti luoksetuloa. Muut oli sitten ihan hyviä. Sitten lopussa myös maahamenoa, aluksi ihmetteli myös mutta toistolla onnistui. Täytyi muistaa paljon ottaa "läpijuoksuja" ettei ennakoinut.

ruutu(neliö): ympärillä oli vielä vähän häiriömerkkejä. Alusta oli piilossa vaikkakin siellä (itsekin unohdin sen lopulta kentälle). Ekalle kertaa juoksi vähän sivuun katsomaan häiriö merkkiä. Taisi lähteä siitä kuitenkin ruutuun, sisään vähän sivuun. Mutta palkka siitä. Toinen jo parempi ja jollain käskin korjaamaan. Yhden kerran vauhdista palkka eteenpäin. Ei ole paikka niin varma näin tai voi ottaa kyllä vielä vähän alustalla ja välillä ilman... alustalla osaa niin varmasti sen oikean paikan kun kerran tai pari ottaa ja sitten ottaa pois ei ongelmaa. Mutta ekalla kertaa ei niin osaa katsoa vielä sitä paikkaa. Juoksee kyllä aika kivasti suoraa ja pysähtyy vasta käskystä. Paljon paremmin kuitenkin kuin viimeksi ilman alustaa.

kaukkarit: otettiin ensin (ruutu)merkin kiertoa yksistään. Ja leluun palkkasin. Sitten otettiin kaukoja sen edestä ja ensin kierto ja palkka. Ensin avo kaukoja. Enemmän ekasta palkkaa. Sitten läheltä kerrattiin istumasta seisomaan nousu joka oli unohtunut ja myös seisomasta istumaan meno. Maasta seisominen sujuu kaukaakin oikein.

Aika vauhti treenit Ruutille, melkein kaikessa palkkasin lelulla ja sai juosta sitä enimmäkseen. Huomenna lähdetään mökille ja taidetaan siellä juhannuskin olla. Uintia siis tiedossa pojille ja jälkiä. Sekä jotain tokoiluja kun vein sinne omat merkit ja tunnari kapulat.

Erityisesti Rasmuksen kanssa ruutuja häiriömerkein pitää treenata. Ja ruutin kanssa eteentuloja eri kulmista sekä kaukoja ja ruutua.