Mentiin tänään Ruutin kanssa medeihin ja Rasmuksen kanssa kilpaileviin. Luokat oli kätevästi peräkkäin kun järjestys oli maxi-mini-medi. Ohjasin Eenan myös taas medeissä, onneksi niiden välissä oli koiria.

Tuomarina oli Anne Savioja ja aika vaikea möllille oleva hyppykuvio oli.

Eenan rata sujui muuten tosi hyvin, paitsi ennen yhtä A:ta kun valssasin meinasi tulla oli, olisi pitänyt takaaleikata. Putkeen epäröi vähän mennä mutta meni ja ennen puomia mun valssi myös vähän huono, mutta Eena meni oikein. Kontaktit se koskee hienosti.

Ruutin rata intoa oli kauheasti mennä. Kun muutenkin tulee kilp. ulk. niin palkkasin odottamisesta lähdössä. Juuri kun menin kehään oli ihana joku haju mihin meinasi jättää, siirsin ruutin paikkaa siitä vähän pois. Ei olisi heti malttanut tulla sivulle istumaan ja palkkauksen jälkeen meinasi lähteä. Hyppykuviossa tuli yhden hypyn ohi jolle tultiin tosi viistoon. Sylkkärillä heitin uudestaan. A mentiin kahdesti ja kontaktit oli hienot. Hypyillä meni nyt hyvin, ei tullut muita ohituksia ja putkiin irtosi hyvin. Toinen virhe oli puomin kontakti, kielsin ja otettiin uudestaan putkeen, muuri, hyppy ja puomi. Nyt koski hyvin ja heitin heti pallo palkan. Rimoja ei tällä kertaa tullut yhtään alas ja jo paljon sujuvammin meni.

Otettiin myös hallissa(Ruu), siellä kontaktit aina tosi hyvät (puomi) ja myös vaikea niin että edessä ei estettä ja käännyttiin sivuun sujui hienosti. Koitettiin myös keppejä, takaaleikkauksella, ensin haki väärin, toistolla oikein. Myös sitä valssia, tuli tosi lujaa kun vedätin muttei oikonut. Yhden valssin ajoitin juuri kun lähdin niin onnistui. Sitten noin kahdesti jätti kesken, mutta sitten kolmas sujui ja kesti valssin. Yhdellä hypyllä myös ihan sivusta tuloa joka hyvä, ja toisessa päässä oli maxeina hypyt joita meni hyvin, ei tiputellut. Ja mikä oli myös tosi kiva ettei hallissa kuvitellutkaan lähtevänsä muiden koirien luo, vaikka joku meinasi karata meidän luo. Lähdössä pysymistä pitää kuitenkin treenata lisää, ja että tulisi innokkaammin sivulle.

Rasmuksen rata oli ihan sujuva nolla. Vaikka oli innoissaan lähdössä odotti nätisti. Kontaktit oli nyt aika hyvät, ei tietenkään ihan alasmeno mutta kuitenkin koski nätisti ja hidasti. Sijoituttiin sillä 3 sijalle, voitti bc Tatzi ja toisena bc Brandy.

Video on Ruutin radasta, katson jos sen lataan jossain vaiheesa. Rasmuksen agirotu videon loppu on niin ylhäältä että en viitsi sitä laittaa alku hyvä, mutta lopussa näkyy ohjaajan pää. :D