Tänään harjoiteltiin päivän mittaan aina koiran sattuessa kohdalle ulkona aina vähän aikaa jotain temppua.

Ruutin kanssa

käännökset: kumppari käännöksiä ja pois päin käännöksiä käyttäen left käskyä. Vielä ei otettu oikeaan käännöksiä. Pihaan raahasin kahden kaadetun puun rungot. Ensin otettiin yhdellä kiertoja kakaka ja dididi. Sitten laitoin siivekkeiden tavoin vierekkäin ja niiden keskeltä ohjauksen mukaan ja käskyn tehtiin yleensä kaksi tai kolme kierrosta puun ympäri. Tehtiin myös käännöksiä niin että 90 asteen käännös ekasta puusta toiselle ja sen kierrosta palkka. Ruutilla oli hauskaa kierrellä ja alkaa hyvin jo kauempaa kiertää.

orava asento: alkoi jo paremmin oppia tätä ja tassutkin nousi ylemmäksi. Otettiin myös pariin kertaan siitä ylösnousua.


Rasmuksen kanssa


käännökset: puunkiertoa ihan läheltä ohjaten namilla. Meinasi hyppiä puulle tai jättää kierroksen kesken jos en näyttänyt selvästi. Rasmuksen kanssa ei olla tehtykään näitä kuin vähän. myös normaaleja käännöksiä otettin.

orava asento: siitä siirroksia.


Vilin kanssa

kahdeksikko: opetin tätä. Kyllä namia seuraten meni.

pyöriminen seisten: täytyi varoa sormia, ja pitää namia oikealla etäisyydellä. Melkein täyden kierroksen jälkeen pyllähti aina istumaan. Tasapaino ja ketteryys ei ole vilillä aivan samaa kuin R:llä.

orava asento: tämän vili osaa, koitettiin myös siitä ylös nousua

kieriminen: kahdesti, nyt ei suuttunut kun välillä suuttuu tästä

laatikko temppuja en muistanut tehdä ja jälkeä en jaksanut lähteä tekemään oli aika paljon muuta puuhaa. Ilta päivällä R:t pääsi pitkälle lenkille ja uivat jonkin aikaa sen jälkeen. Ja ovat melkein kokopäivän ulkona yleensä. Illalla on sitten väsyneitä koiria.
 

iltalenkillä ruutin kanssa luoksetuloa, käskin vain istumaan en sivulle tulon kautta niin lähti paristi perään kävelemään. Yksi maahanmeno tosi hieno ja yhden seisomisen jätti tekemättä. Ja yhdessä kohtaa ennakoi paljon pysähdystä ja tuli hitaasti.

Tehtiin poispäin käännöksiä ja left- käännöksiä. rasmus sai seurata ja seurasi ne sitten yhdessäkin mua.

Pihalla löysin hyvät betoni jutut joilla pystyi hyvin treenata laatikko juttua. ensin yhdellä betoni harkolla ja etutassujen nostoa sille. muisti tämän ja tarjosi innokkaasti sinne juosten sitä. Vaikeutin niin että kävelin hitaasti ohi ja ilman vapaa-käskyä ei saanut poistua. meinaan naksutellessa unohtaa sanoa myös vapaa niin lähtee välillä naksauksesta. Sitten harjoiteltiin pois-käskyä eli takajalat harkolla. naksuttelin jos toinen jäi siihen kun käskin tulemaan mun luokse siitä kun oli päällä. tajusin sitten myöhemmin että voin yhdistää ne molemmat että saan isomman laatikon. Tällä onnistui sitten kokonaan laatikolle nousu. Välillä saattoi jäädä ensin toinen jalka ulos.