Tänään aamulla vedätin Ruutia vanhalla sukalla ja sen ohella tokoiltiin. Eteen tuloa ja siitä sivulle. Onnistui hyvin, mutta ennakoi sivulle tulon. Maahan menoja sukan kanssa liikkeestä. Kun tajusi mennä meni nopeasti, mutta muutaman kerran jäi seisoskelemaan ja vaan katsomaan sukkaa. Haipaita näillä yritetään irrotella.

Tänään Ruuti sai myös uuden remmin ja valjaat kun löysin hienot punaiset kirppikseltä. Rasmus sai myös sieltä uuden punaisen puolikurkkari nahkaisen pannan ja Ruutille myäs musta normaali näyttelyremmi. Löysin myös sieltä juuri hyvät kengät agilityyn jalkkiskenkien tapaiset muttei sellaiset ja mataloita pieniä "piikkejä".

Päivällä mentiin Rampen ja Ronin kanssa pitkälle lenkille. Yhdistin siihen kaksi meidän lenkkiä(normaalisti kierretään niistä vain toinen) metsäkohtakin siinä oli. Ronja oli reipas tällä kertaa. Keskellä lenkkiä joivat puhtaasta purosta.


Mittaus:
ikä: 19vk=4kk&3vk
paino:11,85kg
korkeus: noin 42cm
kuva:
kasvaakohan Ruutilla takajalat eka tai sitten nuo jalat seisottessa liian edessä. Laatta luistaa. Tai sitten kuva otettu myös enemmän takaa päin. Luonnossa ei näytä takakorkealta.


Maalta siskojen tapaamisista kuvia:
Nalan tapaaminen(nalalla valjaat, Ruutilla panta)
Linda siskon tapaaminen (sinivalkoinen)

Muutamat kuvat sisaruksista.



Kokoero










Ruuti & Linda








Esim tässä seisomis kuvassa ihan normaali takaosa.


Tässä Lindan väri aika oikea


Kalju mamma 8v




Mä ja sisko aikuisen vahdissa