IMG_2324.jpg Tänään oli niin ihana ilma. Niin oltiin Rasmuksen kanssa tänään n.2 tuntia ulkona. Kun tulin koulusta lähdettiin vilin & Rasmuksen kanssa ensin Vilin pieni ympyrä lenkki se on vilille sopiva.

Sen jälkeen Rasmuksen kanssa lähdettiin Rasmuksen ympyrälenkille, joka perus ja peltoa puolet ja hiekkatie lenkki. Se on ehkä 3xpidempi kuin Vilin lenkki. ;) Heittelin ehkä 10minuuttia Rasmukselle pellolla frisbeetä ja tuli otettua kamerakin mukaan. Tavattiin siinä yksi aussi narttu myös.

Käveltiin sitten kentälle, johon tein taas ohjatun ja ruudun. Ruutuun laitoin tällä kertaa alustan ja sen päälle ekaksi kerraksi myös namin. Ohjatun tein taas vahingossa toistakertaa samaan paikkaan kuiIMG_2345.jpgn viimeksi. Mutta ei se haittaa.

Ruutua otettiin taas 3 toistoa ensin. Kaikki sujuivat hyvin ja meni kaikki suoraan alustalle ja reippaasti. Ruudussa ei ollut mitään ongelmaa. Merkkiä otin pari kertaa naksutellen.

IMG_2359.jpgOhjattua otin ekan vasemmalle. Se sujui myös ongelmitta ja löytyi hienosti. Oikealle kun lähetin meinasi mennä keskimmäiselle ja sen jälkeen lähti ruutuun joka myös oikealla. Seuraavan kerran meni jo moitteettomasti. Otettiin sitten vain kapulan noutoa ja otin siitä kuvia. :D

Sen jälkeen seuraavalla nurtsi aukealla nähtiin Helka ja Hugo. Rasmus oli nätisti eikä mahtaillut mitenkään.

Sitten kun kello alkoi olla jo puoli 5 lähdettiin Kiralle ja sitten vielä 3:lle lenkille sen ja Ronjan kanssa.
Käveltiin erilenkki ja mentiin metsässä. Ronja nuuski kaikkia hajuja ja Rasmus halusi taas lenkin puoli välissä hakea frisbeetä ja kun sen otin ja se haukahti. Vaadin aina haukahdusta, josta naksautin ja sai hakea frisbeen. Tuota ei kyllä hirveästi uroksen haukuksi voi kutsua. :D Sellaisia kimeitä kiljaisuja ne oli. Pari tuli kyllä hyvääkin. Rasmuksen eka kerta kun harjoitteli haukkumusta. Otettiin vielä pari pose kuvaa ja lähdettiin kotiin.

KUVIA lenkiltä