Päivälle mentiin Cialle ja Remulle. Pennut leikkivät kauan ulkona ja sitten mentiin käymään pikku puistossa vieressä jossa oli myös hyvä ottaa tokoa. Katsottiin myös sisällä hieman Remun tokoilua. Kaikki muut meni moitteettomasti paitsi seurauksessa vielä treenaamista noin nuorelta koiralta. Ulkona sitten otettiin Ruutin kanssa vähän tokoilua, harjoiteltiin luoksetuloa. Ja sitten otettiin häiriö treeniä että toinen oli perusasennosta ja edestä kulki toinen pentu. Luulin että Ruuti olisi lähtenyt riehumaan mutta pysyi hienosti ja otti kontaktia. Ruuti aika hyvin on tajunnut ja ottaa kontaktia itsestöön vaikkei katsekontakti treenejä olla tehty. Katsottiin myös video pennusta mestariksi agilitysta ja sitten alettiin lähtemään.

 Bussi tuli melkein heti kun pysäkille päästiin ja Ruuti tuli hienosti itse bussiin. Bussissa halusi tulla syliin koska sieltä näki paremmin. Mentiin sellon kautta ja Ruuti pääsi käymään sisällä jossa oli vähän jännää. Jännää oli lasinläpi näkyvät luikuportaat alhaalta tulevat. Kävästiin Robertsilla näyttämässä Ruutia ja mentiin sitten seuraavalla bussilla pois.(edellinen meni juuri nenänedestä). Kotona hain alhaalta metallipiikki kepit ja tein niistä 6 vino kepit mihin laitoin verkon. Sitten pakkasin eväät ja söin bussissa matkalla toko treeneihin.

Ne oli malminkartanossa ja käveltiin loppumatka sinne. Onneksi löydettiin paikalle ja siellä olikin ihan kisanauhoin kehät. Rasmus aloitteli paikalla oloissa. Ne sujui hienosti. Nurtsikentällä oli hyvä niin pysyi käyttämään frisbee palkkaa. Liikkeet sujuivat hyvin ainoastaan ongelmaa oli ruudussa joka oli punaisin merkein. Ja ohjatussa käytin hae virityskäskyä niin ilman seis käskyä olisi juossut kapulalle. Juoksu seurauksessa sujui hienosti ja siitä sai kahdesti frisbee palkan. Ja kaikki muu hienosti. Ei nirsoillut mitään kapuloita.