harkka11308.jpgPurinalla taas tiistaisin treenailtiin agilitya.
Harjoittelimme tänään Katan ohjauksessa erästä kai ahvenanmaan joulukuun aikaisissa kisoissa ollutta rataa. Jossa vain harvat olivat puhtaita saaneet. Alussa on tarkoitus esteen 2 olevan niin lähellä toista estettä että siitä vaikea kulkea tai juuri ja juuri mahtuu. Kepit taas tosi lähellä estettä.
(kuva klikkaamalla isompana)

Rasmukselle kaikki sujui hienosti. Pituudelle haussa ei ollut mitään ongelmaa sen se osaa hakea aina hyvin eri kulmista. Putket sujuivat myös hyvin vaikka niissä ajattelin menevän väärin. Kepit ajattelin sujuvan, mutta ekalla kerralla meni tokaan väliin. Vedätin siinä liikaa ja seuraava kerta sujui hyvin vähemmän vedättämällä. Ja myös käskyn sai antaa heti kun laskeutui tai oli hypyllä.

Otettiin kerran uudestaan koko rata ja se meni hyvin.

Lopussa harkoissa muutettiin pitkä suora putki tuohon keinun tilalle ja käännettiin hyppyä vaikeampaan kulmaan.  Ja otin alkuhypyillä alun, sitten putkeen,2 hyppyä ja kepit. Sen jälkeen palkka. Se sujui ongelmitta Rasmuksen mennessä normaalia vauhtia. Mutta kun kuumensin rinnasta hieromalla ja lähdimme yhtäaikaa kilpaa 2 hyppyä ennen se meni ekan kerran tokaan väliin. Otimme näin uudestaan ja meni myös kepit tosi nopeasti ja vielä kerran putkenkin mukaan kuumentaen. Ja meni hienosti oikeaan väliin ja kepit tosi nopeasti. Eli hyvä lopetus.

Tuli koitettua harkkojen puolivälissä myös idari seisominen ja istuminen ja ne sujuivat myös. Harjasin myös Rasmusta ison karvakasan.