Ennen radan tekoa Ruutin ollessa vikana tehtiin ensin kentän toisella laidalla hyppyä ja puomia. Ensin hypyllä backläp paristi medirimalla. Yhdellä ei sujunut, muuten taisi. Puomilla vähän molempia tapoja, intoa oli niin että välillä jäi pysähtymättä jos käskin. Ei tainnut ihan varmasti erottaa. Kesken siis. Otettiin toiseen suuntaan aika suoraan juoksu ja hyppy, kosketukset oli hyviä. Sitten alastulolla ja koko puomilla pysäytyksiä. Sanoin vähän eri kohdissa käskyä joka keskikohdassa tai kun aloittaa touch-käskyn. kun tajusi jarrutti kontaktille ja luvalla jatkoi. Mutta paristi juoksi vain vähän hidastaen mun tahdissa alas pysähtymättä. Paristi niin että jatkoi eteen ja jäi kontaktille ja nami palkalla loppuun sellaisia että jäin taakse ja että menisi odottamaan kontaktille. Nämä vaikeita, tarjoaa jonkin verran mutta jos haluan vielä vähän alaspäin niin saattaa tulla pois. Heitin eteen palkan, mutta teki kyllä hyviäkin kosketusalustan kohtaan. Yksi päivä pihassa otin alustaa yksittäisenä, niin kyllä tekee nopeat kosketukset, mutta puomilla kestää vähän että hoksaa tavan.

Rata

Alun menin kutsumaan aika 9 numeron päälle ja heti kun hyppäsi lähdin liikkeelle, hyvin tuli ei tullut vedätyksestä rimoja. Hyppäsi ekalla kertaa hypyn 4 väärin päin, kun otin haltuun niin sitten oikein. Palkattiin kerran pelkästä siitä. Kepeille vein ekalle kertaa verkon 2 väliin. Kuljetin oikealla puolella hypyt kepeille ja lähetin hakemaan. Haki joka kerta oikein tosi hienosti! Ei koittanut kuten viime kerralla mennä väärin, vaikka nyt oli paljon vaikeampi kulma. Otettiin verkot sitten pois(yhden kerran jälkeen) ja ei ongelmia. Jättäydyin ja otin vähän sivuetäisyyttä ja lähetin kiertämään hypyn 7 ja sylkkärillä heitin putkeen(vähän kuin backläp).  Toimi hyvin, ekan kerran Ruuti meni niin nuollen että rima tippui, Hannan mukaan siiveke heilahti ja tippui siitä. Siinä oli vanha siiveke. Sitten putkeen ja takaaleikkauksella hyppy. Hiottiin vähän, ekalla vähän lenkkiä, toisella tiesi mihin mennään. Sitten yritin ennakoida kertoa ennen hyppyä käännöstä ihan liian ronskisti ja kielti. Sitten kai paremmin. Tosi vaikea tälläisessä nähdä mitä tekee, onneksi sain videolle. :D Siitä heitin putkeen ja menin hypyn toiselta puolelta (vasen) ottamaan haltuun putkeen, sitten edestäleikkaus hypyllä 12 ja kuljetin seuraavat hypyt. Pituudelle olin sen verran edessä että tein edestäleikkauksen. Putkeen 18 lähetys ja juoksin siitä suorinta reittiä putken suulle 19 ja pakkovalssilla putkeen. Ekalla en oottanut tarpeeksi ja lähti perään. Toinen hyvin, sitten pakkovalssilla hyppy 20, kerkesin hypyn luo ottamaan. Ja ideona oli jatkaa kohden numeroa 21. Ruuti ei hakenut yhtään ansa putken suuta 10-putken toinen pääty, vaikka juoksi sen vierestä hypyltä laskeuduttua.

Ruutilla sujui aika kivasti, jotain pikku viilausta ja radalla oli kivoja pikku ansa kohtia, mutta muuten pystyi mennä sujuvaa rataa. Ruuti oli aika kuulolla käännöksissä ja muissa. Sen kanssa on niin kiva liidellä. :) Paikallaan pysymissä taas hiippailua, maassa pysyy melkein parhaiten.

Alussa treenattiin myös ruutua, tein oven suuhun ruudun ja sinne laitoin kosketusalustan. Ruutuun lähetys oli ekalla kertaa keinun vieressä. Tarjosi hyvin alustalle joka oli melkein kokonaan peitetty, muuten ehkä liian vaikea. Sitten tehtiin myäs noin 20m pitkä, siinä sai juosta keppejen ja keinun ohi ruutuun. Sitten toisesta suuntaa, sieltä myös keppejen ohi juoksu. Ruuti teki tosi innoissaan, oli agi vireessä, muttei niin piipannut yhtään. Jotain haukkumisia.