Päivällä tavattiin Emmi ja Janni, ja mentiin tokoilemaan kaskiniitylle. Oli satanut ja nurtsi oli märkä ja tuossa pitäisikin olla paljon hajuja.

Ras, paikalla olot: Saralle ja Rampelle käskytettynä. Istuminen -> hyvä ja paikalla makuu ihan hyvin meni maahan, voisi nopeammin vielä. Lopuksi harjoiteltiin vielä niitä, Rasmus ei katsonut kertaakaan kun tuli eteen nyökkäämään.  Vahvistin maahanmenoja ja palkkasin pariin otteeseen sivulta maahanmenoja.

Ruu, paikalla makuu: mentiin "kehään" kisanomaisesti. Ruuti käväisi nuuskasemassa meidän paikan kohdalla maata, mutta tuli heti takaisin. Voisi ehkä paremmin olla siinä hallussa. Nyt juoksi lähellä kävellessä paikkaan kehän toisella puolella. Maahanmeni nopeasti. Palkkasin siitä paristi myös. Paikalla makuussa kun olin selkä siihen nuuski vähän, menin kieltämään ja sitten makasi hyvin. Olin näkyvissä ja otettiin lyhyt aika.

Rasmuksen kanssa liikkeitä (lueteltuna kaikki mitä tekivät vuorotellen)

seuraus: edisti vähän kun oli innoissaan ja meinasi poikittaa. Voi olla että myös palkak käsi joka yleensä oikea aiheuttaa. Palkkasin sitten aina namin laittaen takaa vasempaan käteen. Otettiin myös sivuaskelia, vasempaan väisti eka aika paljon.

ruutu: Ekalla kertaa merkiltä oikealle ja mokasi siinä ja meni häiriömerkeille. Saatiin sitten niin että meni oikeille. Meni ekalla kertaa kun vasempaan merkiltä lähetin, oikean puoleisille häiriömerkeille. Sitten yhdellä kertaa kun osoitin liikaa vasemman puoleisille häiriömerkeille juoksi niille. aika herkkä mihin suuntaan osoitan. Toiselta puolelta eli merkiltä vasemmalle meni oikein.

luoksetulo: ihan hyvät molemmat. Maahanmeno voisi olla vähän nopeampi. Voisi takapalkalla tehdä..

kaukot: yksittäisiä nousuja pitemmältä matkalta. Totteli kaikkia, eikä niin epäröinyt. Sitten läheltä seisomasta maahanmenoa.

tunnari: hyvin haki oikein

 

Ruutin tokoilut

seuraus: alkuun tiheästi vahvistaen oikeaa. Vain pari metriä kerrallaan. Tehtiin välillä heitin kiertämään merkin ja seuraus pätkä, välillä pyöriminen seisaallaan. Että pysyi hyvässä vireessä ja menikin kivasti, ei edistänyt.

tunnari: yritin rauhoitella, kapulat oli Emmin ja Janni oli ne laitanut. Aika iso kasa leviteltynä. Vein itse oman ja tehtiin kaksi toistoa. Molemmilla kerroilla oikea ja käytti hyvin nenää. Ei koskenut vääriin. Vauhtia vain piisasi, odotti lupaa lähteä kuin agilityssa lähdössä. Etukenossa ja lähtövalmiina. Yritin rauhoitella silityksellä mutta taitaa yhdistää sen silittelyn agilityn lähtöön.. Kuitenkin oikeat toi, toisella kertaa tassuilla vahingossa tönäisi yhtäkapulaa kun äkkijarruttaen saapui kapuloille.

käskytettynä kehässä

seuraus: aika kauheaa, vire oli korkealla namipalkasta. Vähän äänteli välillä pientä ininää. Paikka vähän ehkä seilasi, kontakti myöskin ja pysähdyksissä ei lähtenyt kontaktilla. Vasemmalle käännökset yli liiotteli ja oikealle jäi välillä jälkeen. Näkee siis ettei kisaseuraus onnistu tai noin pitkinä. Treeniä vain. Täytyy noita liikkeelle lähtöjä harjotella erikseen, haluan että kontakti on ihan alusta asti. Yhdistäen katsekontaktiin. Häseltäminen kuvaa vähän tuota..

liikkeestä maahanmeno: seuraus vähän huonoa, tiippuu jaloiltaan käskyn saatua. Vapautin maasta.

luoksetulo: ihan hieno stoppi ja reippaasti tuli luokse, paitsi meinasi tulla eteen ja siitä sitten tulikin sivulle. Voisi ehkä tulla suoraan sivulle jos kutsuisin sen aina seisomisesta sivulle käskyllä. Ei ainakaan mene pisteitä jos tulee huonosti eteen.

liikkeestä seisominen: mokasi, tarjosi 10 arvoista maahanmenoa. Käskin tulemaan ja oli sitä mieltä että maahan mennään aina. tehtiin pari seisomista ja palkka.

Ennen vapautusta namirasialle tehtiin vielä vähän seurausta, yritin saada katsekontaktia pysymään liikkeelle lähdöissä. Kehässä, meinasi ehkä kahdesti rynnätä palkalle, mutta tuli takaisin.

Treenatava Ruun

- seuraus: liikkeelle lähdöt, käännökset ja pitkää pätkää

- peräkkäin l. maahan, luoksetulo, l. seisominen.

 

Ruuti teki nyt jo hyvin töitä tuolla, ei nuuskinut paljoa yhtään ja hyvin työskenteli. Ei ottanut paljoa häiriötä muista. Eka kerta tuolla kentällä oli niin hajujen perään. Uudet paikat siis tuottaa häiriötä.