Ruuti lähti aamulla mun mukaan pasilaan. Sieltä haettiin mulle uusi kamera järkkäri nikon d40 kun olin saanut hankittua rahat siihen. Pasilan asema oli Ruutista jännä paikka. Aluksi katseltiin alhaalla raiteiden vieressä hälinää ja Ruuti ihmetteli ympäristöä. Pelottavat oli rullaportaat ja kun piti tulla syliin. Sitten oli liukuovia ja kaikkein pelottavin reissussa oli värikäs kaupan mainos teline(sellainen A:n muotoinen) sitä uskallettiin tosi varovaisesti tulla katsomaan kun mamma meni eka sen luokse ja sitten ohitettiin se. Muut tuollaiset eivät sitten enään pelottaneet. Käveltiin vähän ympäriinsä kun oli aikaa. Siten mentiin ulos ja haettiin kamera.

 Takas tullessa mentiin a-junalla jossa on lattia tasossa ovet ei portaita kuten muissa junissa. Ruuti sai hypätä junaan mennessä sisään, se oli myös jännää mutta tuli kuitenkin. Junassa oli sopivan vähän ihmisiä ja Ruuti olisi halunnut mennä kokoajan jonnekin katsomaan. Tulo-matkan matkusti nätisti istuen ja vähän nukkuen junassa. Jäätiin sitten leppävaarassa josta mentiin loppu matka bussilla. Bussi on jo Ruutille tuttu juttu.

Ja kotiin tultua pojat nukkui mä katsoin serranoa ja kameran ohjeita. Sitten otin testikuvia. Tuli kivoja sisä kuvia ja tosi tarkkoja. Juoksukuvia täytyy vielä opetella ottamaan nekin kuitenkin ekan kerran otettuna paljan tarkempia kuin edellisellä kameralla.

Tässä muutama näytettä:(kuvien laatu kärsii pienennyksestä täällä ne normaali kokoisena.)







Hännän jahtausta:














Rasmus otti myös rennosti