Tänään aamulenkillä tuli otettua toko kassi mukaan ja jangattiin Rasmuksen kanssa idaria ja sitten otettiin ruutua.

Tein ruudun eka ja Rasmus leikki sillä aikaa nännikumilla Kiran ja Ronjan kanssa. Tein myös idarin siihen oikein merkeillä ja sitä otettiin ensin. Mun äiti on ottanut Rasmuksen kanssa idaria itsekseen lenkeillä ja käskee varmaan vähän eri äänenpainolla ja eritavalla(kuitenkin samat käskyt) niin Rasmus alussa jäi aina istumaan kun käskin sen seisomaan. Jankattua ehkä 5 kertaa sain sitä jäämään oikein ja saatiin otettua pari liikkeen omaista jäämistä seisomaan ja istumaan. Maahan meni hyvin otettiin se vain kerran.

Sen jälkeen otettiin ruutua ja nämä oli sitten nurtsi kentällä, joka oli luminen, vetinen ja jäinen. :D Ja en nen ruutua oli pieni ojan tapanen märkäkohta. Laitoin ruutuun taas keltaselle pienen rasian kannelle frolicin että näkee oikean kohdan taas virkistykseksi, kun se ruudun kohta on unohtunut.
Ennen kuin lähetin sanoin "missä merkki" ja Rasmus katsoin merkin ja ruudun paikan, siitä sitten lähetin merkille johon meni hyvin ja sitten ruutuun. Ruutuun se pomppasi aina sen ojan yli ja hokasi alustan, kun se oli syönyt sai se lelua hakea. Otettiin pari toistoa ja jätettiin siihen.