Tokoiltiin tämän päivän harkat vähän kiireemmin. Mukana oli Mia ja Robi&Kio, Reea&bc Noppa sekä Henriikka& bc Jerry. Kaksi jälkimmäistä uusia treenikavereita.  Ja Maria koirineen käväsi katselemassa.

Rasmus sai tehdä häiriöseurausta parkkiksella. Ensin tavallista, paikan naksuttelua ja vähän käännöksiä. Tuntui eka että poikittaisi aavistuksen. Sitten tehtiin häiriötä Marian ihanien kolmen tyttökoiran lähellä. Mitkä on Rasmuksesta niin ihania! Vähän sai välillä käskeä mutta meni nätistikin.

Ruutin kanssa: 

seuraus ja katsekontakti: tein ensin virittelynä pikku seurausta ja sivulla oloa. Tehtiin sitten häiriötreeni. Riviin 5 koiraa joita pujoteltiin yksitellen seuraten ja muut otti katsekontaktia. Tämä sujui aika hienosti. Ruuti alussa vilkaisi ohittavaa koiraa, mutta vikoilla koirilla kesti että se teki koko kaaren nenän edestä katsomatta. Seurauskin oli tosi hienoa, petraa niin paljon noista katsekontakti harjoituksista että tekee niin tosissaan. Ei seurauksessa yrittänyt yhtään katsoa muita koiria. :) Seurauksessa oli myös hyvä paikka. Varsinkin näin tehden häiriötä mielenkiinto pysyy yllä ja kun sitä on opetettu että häiriöstä otetaan kontaktia. Ihan alussa Ruuti meinasi vähän piipata kun sai tehdä, mutta sitten kun tehtiin noita niin ei enään yhtään. Tehtiin vähän lelun kanssa juttuja aluksi ja seurausta namilla sitten.

Ruuti autoon ja sitten pääsi tekemään vielä ruudun

ruutu: ei ihan lukinnut katseella oikein. Juoksi ensin ruudun oikealle puolelle. Etsi jonkin verran ruudun ympäriltä kunnes löysi ruudun. Etsi itsenäisesti ja lopetti vasta pysäytyskäskyyn. Sitten yksi toisto että menin pakkaamaan ruutuun ja kerran vielä lelun kanssa.

auton luona otettiin vähän henkilöruutua muiden jutellessa. :D Hienosti seurasi ja tein pysäytyksiä ihmisten lähelle ei mitään reaktiota. Sitten muutamat kaukot metrin päädystä. Ei ennakoinut.

Ruutiin olin tänään tyytyväinen, viimeksi otti paljon enemmän paikasta häiriötä tytöt kiinnosti. Mutta nyt keskittyi enemmän tekemiseen ja varsinkin katsekontakti ja seurauksen sujui. Täytyy muistaa enemmän ottaa katsekontaktia häirittynä. Käskytettynä voisi ehkä myös tehdä että joku ulkopuolinen tekisi jonkun häiriön, että voisi hyödyntää petraamista sellaiseen. Myös Malminkartanon kirjaston edessä oli tosi hyvä häiriönen paikka mistä otti häiriötä. Aluksi piti vähän yrittää rähistä Jerrylle. Tokoillessa ei reagoi Bobiin mutta ilman käskyn alla mennään häntä niin kippuralla ja lähellä olessa ainakin saatetaan murista. Bobin kanssa olis aika haasteelliset näyttelytreenit. :D Bobi tulee myös Lahden näyttelyyn avoimeen, Ruu nuoriin poikiin mutta jospa ei jouduta sitten pu kehään.

Ruutin kanssa treenattavaa: 

- kaukoissa voitaisiin kerrata esteen kiertoon lähettämistä, ei olla muistettu pitkään aikaan tehdä. Takapalkkaa koitettiin malminkartanon treeneissä muttei se toiminut ja kääntyi jossain siirroksissa. edelleen siirroksien vahvistamista.

- seurauksessa aluksi katsekontakti treeniä, sitten häirittynä seurausta ja käskytyksellä

- ruutuja eripaikkoihin ja pitäisi ottaa melkein 1lähetys per ruutu kuten kokeessa. Eri värisiä merkkejä muistaa ottaa, lumella voi olla vihreätkin. sekä loppu kävelyä

- metallinouto ja pitoharjoituksia sisällä

- koemaisia suorituksia/palkattomuus kuten seurausta, loppupalkkana leikki tai namirasia

- tunnaria, sen noutoa ja se yhdistettynä kapuloiden etsimiseen

KUVAT

Noppa

Jerry

Alla muutamat Reean (ja Maria!) kuvaamat kuvat:

pujottelemassa

Ruuti ja Kio