Mökillä yritetään pitää tavoitteena, että aina mökille tullessa tehdään jälkiä! :D Muuten en niitä saa aikaiseksi tehtyä, ja kaksi hyvää maastoa on ihan mökin juuresta lähtee. Ja vanhentaa on helppo kun puuhastelee sen aikaa jotain ja sitten lähtee.

Lauantaina otettiin kaksi jana treeniä illalla. Jana(koira lähetään kohti suoraan, tai harjoitellessa vähän loivemmin kohti jälkeä ja etsii mistä se menee suoralinjaisesti) on se eniten treenattava ja toinen mikä niin vain tarkempa jäljestystä ilman eksymisiä.

Kävin tekemässä kahteen eri paikkaan noin 30m pitkän suoran pätkän ja keppi loppuun. Ekalle lähetin vähän loivassa kulmassa. Lähti ihan hyvin ja hoksasi heti jäljen ja lähti oikeaan suuntaan. Jäljellä eksyi vähän metrin pois sen päältä ja ennen keppiä kuitenkin korjasi ja keppi löytyi. Palkka ja sai leikkiä kepillä mennessä, mökin toiselle puolelle toisen janan paikkaan. Tämä oli samanpituinen ja lähetin tieltä, lähti hyvin ja suoraan etenemään ja aika hyvin taas huomasi jäljen. Keppikin löytyi, meinasi mennä ohi tai ei mennyt taas niin hyvin jäljellä tuota alkua.

Sunnuntaina menin heti aamulla tekemään jäljen. Tein sen eripuollelle tietä kuin viimeksi. Lähti hyvin janalta ja löysi heti jäljen. Kaikki kepit löytyi, ekan kepin jälkeen eksyi vähän ja etsi jälkeä, löytyi sitten. Se on hyvä että kun en merkkaa jälkiä niin en voi neuvoa kun en varmasti ihan muista itsekään. Etsi ympyrän ja sitten löysi mistä meni. Tajusi puun rungon ylityksen hyvin. Loppu osassa eksyi kepin jälkeen taas. Ei lähtenyt siitä tarkasti. Etsittiin taas mistä alkoi, hyvin itse löysi sitten ja loppu matka ihan hyvin.

Rasmuksella oli kivaa ja teki innokkaasti töitä. Kepit huomaa aina heti, jos vain on silloin jäljellä. Jos seuraavalla kertaa vaikka iskä pystyisi tehdä tai äiti. Muuten alkaa olla aika kunnossa, inhoan niitä kisoja katsoa kun niihin niin vaikea päästä.

Ruutin kanssa jos kerkeisin tehdä keppi ruudun. Koeviikko alkaa tiistaina niin ruotsia pitää myös lukea. Torstaina on sitten jo se valmennusrenkaan koulutus. Täytyy miettiä neljä juttua mitä siellä katsottaisiin..

_________

Tein päivällä Ruutille hieman keppi harjoituksia.

Ensin keppiruutua (1mx1m), muisti maahanmeno jutun ja tarjosi sitä hyvin kepeille. Tein sitten kolmion mistä lähti jälki parin kepin verran, tiheillä askelilla. Jäljestys oli aika jumppaa askeleen ja maahanmenon välillä. Ei vielä tässä tarvitse jäljestää ja kepit erottaa aika hyvin. Näitä kaksi oli remmissä pannassa, en jaksanut hakea valjaita. Sitten menin pois nurtsilta mentiin sivumpaan ruohikkoon missä ei niin selvästi erota. Tämä harjoitus ei mennyt kovin hyvin, ekan kepin ilmaisi, mutta astui yhdelle kepille ja säikähti tyhmä kun siellä liikkui joku. Piti säikkyä siinä vähän aikaa kunnes suostui jatkaa, seuraavan kepin jälkeen piti taas vähän epäröidä sitä kummitusta takana. Keppejen välinä oli noin askel. Lopun kaksi keppiä ihan hyvin. Täytyy tehdä vielä helpompia.