Tänään lähdettiin illaksi Helsinkiin Laakson kentälle hyväntekeväisyys mätsäriin, missä oli myös julkkis agility sm kisat.

Molemmat R:t oli isoissa koirissa. Kaverini pikku sisko Karla esitti Rasmuksen. Ruuti meni ensin kehään, parina joku espanjanvesikoiran tapainen.  Ruuti esiintyi hyvin, juoksussa välillä laukkasi mutta tosi nätisti osaa seistä. Ruuti sai punaisen nauhan.

Rasmus sai kehässä sinisen nauhan ja pari oli joku vinttikoiramainen ruskea koira. Rasmus sai sinisen nauhan, esiintyi ihan nätisti. Seisoessa katsoi vähän liian yläs välillä ja juoksussa seurausmaisesti.

Sinisten kehä oli eka, sieltä tippui kaksi koirakkoa. Rasmus ei tippunut ja loppujen lopuksi Rasmus voitti luokan! Pääsi sitten best in show kehään.

Ruutin punaisten kehä oli heti sen jälkeen ja Ruuti esiintyi kivasti. Seisoa osaa, juoksussa oli edestakaisin kohdassa kiinnostava haju mistä lähdettiin. En pystynyt esittämään miten olisi pitänyt, vetää remmillä perässä että käyttäisi takapäätä kun meni niin kovaa ja sitten liian lujaa niin meni laukalle. No sitä se on jos ei mitään ole harjoitellut. :D No luulin että me tiputtaisiin, mutta yllätykseksi Ruuti sijoittuikin toiseksi. Multa loppui namit myös siinä loppu ajassa seisottaessa ja niihin juoksemiseen. Tuomari mietti vielä lopussa meidän ja punaisen irlanninsetterin välillä ja laittoi meidän juoksemaan edestakaisin vierekkäin. Ruuti ei osannut näin niin hyvin eikä juossut yhtä hyvin. Tuomari kommenttina sanoi että seisoo tosi nätisti ja takapäätä saisi käyttää enemmän eli ne takaliikkeet saisi olla voimakkaammat.

Best in show kehässä oli koiria 6kpl. Ne katsottiin myös yksitellen. Rasmus sijoittui siinä 4sijalle. Palkintona saatiin pedigreen ruokaa, joka oli hyvä koska Rasmus syö sitä ja muita näytejuttuja.

-kuvat