Eilen oltiin purinalla kisaamassa Rasmuksen kanssa. Rasmus lähti vain mukaan kun Ruuti alkoi ontumaan jalkaansa, kai riehui liikaa Remun kanssa ja loukkasi siinä. Ontua alkoi vasta kotona. Onneksi tänään ei ontunut enään, remmi lenkkeilyä vain ja lyhyttä lenkkiä. Hyvä lenkki tuli jo matkoissa julkisilla edes takaisin yhteensä noin 4km kävelyä ja 4junaa. Kisat loppui 22.15 ja kotona oltiin klo 23. Kisat oli noin tunnin myöhässä, hyppäri alkoi kun piti alkaa meidän luokka. Rasmus siis vain agility radoilla. Ratojen nimissä linkit ratapiirrokseen.

B-rata:  Alussa piti olla tarkkana ettei koira mene putken, sain Rasmuksen hyvin ja se ei varastanut! A:n kontaktin koski just ja just ja odotin että koski kontaktin vieressä, eli treeniä näihin, voitaisiin ehkä harjoitella juoksu tekniikkaa. renkaan jälkeen takaaleikkaukselle hypylle ja siitä putkeen. Keinulla hidasteli kontaktilla, pysähtyi kerran ennen sitä ja sitten vasta koski. Haki hyvin pimeän kulman putkeen. Kepeille meni oikealta puolelta sisään (5vp), en muista ajautuiko hyppy sitten niin pitkälle, korjauksella oikein. Kepeillä vedätin lopussa oikealle päin, jatkoi kuitenkin pujottelun loppuun, siitä putkeen ja suht hyvin loppu suora eteen.

C-rata: tämä oli aika suht yksinkertainen. Alussa tuli kova vauhti suora kepeille, haki kuitenkin oikein. Muuten ihan sujuvaa rataa, mutta A:n kontakti ehkä vähän hidas. Emmi otti tämän videolle. Nolla siis aika 31s ja nopein aika oli 28s. ihanneaika 40s. 15sijalle 64:stä riitti. Rasmus voitti ajallaan kolme nollan tehnyttä bortsuakin. tulokset

C radan kisavideo

10.4 kuvia: