Lähdettiin mun töiden jälkeen treenaamaan. Aamun satoi mutta onnesi sade lakkasi sitten sinne mentäessä ja ei satanut sitten yhtään. Pohdittiin kolmesta rata vaihtoehdosta yksi hau openin kilpailevien rata. Rakennettiin se ja tehtiin sitten sitä osissa. Ben-Rasmus-Ruuti. Ruuti kyllä jäi pari kertaa välistä. Kuvia otettiin ja lopussa videota.

Ben aloitti. Kerrattiin aluksi sen kanssa pussi ja keinu ja a. Keinussa oli kokoajan mini pöytä. kun nämä sujui niin Rasmus tuli ottamaan alku radan. Rasmus oli ihan innoissaan ja haukkuikin. :) Meni hyvin pätkän. Keinu hieman hidas. Beni otti sitten saman kepeille. Kepeillä tuli virhe sisäänmenossa, kepit näytetään vielä peruuttaen niin ohjaajan vaikea siihen ehtiä. Muunnettiin rataa niin että keinua ennen oli myös pussi koska muuten oli niin iso välimatka tuossa ja pussikin oli hyvä kerrata.

Rata-tekstiä klikkaamalla näät kuvan oikeassa koossaan.

RATAfilepass.php?id=126

Harjoiteltiin benin kanssa myös pelkästään alkua putkeen asti, että sai sen tiukaksi. Meillä putkeen tuli myös melkein pimeä kulma tuossa sisään menossa, koska lisättiin se pussi. Oli myös ohjaajalla tuossa virhettä ja ohjasi menemään isona(kuvissa näkee hyvin)

Sen jälkeen otettiin keppejen jälkeen oleva pätkä loppuun keinulle saakka. Rengas sujui hyvin, se mininä ja ei keretty ottamaan maksina. Viimeksi kurssilla Beni ei meinannut suostua menemään maksi rengasta.
Tuo silmukka sujui ihan hyvin käännöksi ja siitä pussiin tuli ohituksia jos ei näyttänyt pussin suuta. Tätä treenattiin myös erikseen sitten.

Sitten Ruuti otti pussia. Eka täytyi kangasta nostaa kun pari kertaa mentiin ja sitten otettiin kangas alhaalla ja sekin sujui. Palkkasin narupallolla. Koitettiin myös keinua. Hidastin keinahdusta ja näissä tehtiin toistoja kahteen kertaan että tottui liikkeeseen. Sitten lisättiin putki mukaan.

Ben otti sitten pussista lähtien a:lle pätkän. Sujui ihan hyvin. Meillä myös radalla oli putken suu samassa linjassa noiden seuraavien hyppyjen kanssa eli vähän vaikeammin kuin kuvan radassa. Tässä välissä tuli Rasmus ottamaan saman pätkän ja Ruuti koitti Rasmuksen jälkeen kepit kerran+silmukan. Rengasta ei ollut aiemmin tehnyt pihalla vain pyöränrengas rengasta joka maan tasossa. Sai narupallo palkan oikeasta suorituksesta ja nopeasti hokasi mistä pitää juosta. Silmukka sujui narupallon kanssa myös hyvin. Ja lisättiin tähän vielä pussi ja keinu.

Ben otti sitten loppuradan. Se sujui hyvin. Ainoastaan muurilla tippui palikka(kts kuva), keinu sujui hyvin ja koski hienosti kontaktit. Meni paljon hienommin kuin osasin odottaa. Ainoastaan ongelmana kepit ne saatava kuntoon, koska peruuttaen tosi hankala ohjata virheettömästi radalla. Rasmus meni vauhdilla vikan pätkän ja puhtaasti.

Sen jälkeen otettiin kokoradat ja ne videolle. Sitten koitettiin keppejä oikein päin ohjaten muttei Beni jaksanut enään keskittyä niihin. Kun kerättiin rimat Ruuti & Ben juoksenteli rallia sen aikaa. Tultiin sitten bussilla ja junalla kotiin. Ruuti veti kuitenkin kokomatkan ja olisi mielellään juossut. :0 Junassa sen mielestä on tosi pelottava kun sinne noustaan ja mennään pois. Pani jarrut päälle sinne mennessä jouduin kantamaan ja poistullessa vedin valjaista ja sitten käveli itse. Junassa oli myös 11vk labbiksen musta pentu. Se oli tosi söpö. :)

KUVAT