Tänään aamulla klo 5 herättiin ja lähdettiin puolelta ajamaan kohti Tamperetta. Oltiin paikalla ajoissa ja oli aikaa tutustua paikkaan.

Rasmuksen liikkeet

paikalla istuminen 10: monilla meni paikalla oloissa nollille tai virheitä. Hyvin istui.

paikalla makuu 9: meni hieman hitaasti maahan. Ylös tosi reippaasti.

vapaana seuraus 7½: suht hyvin, olisi voinut olla innokkaampi ja jossain kontakti katkesi ja jossain käännöksessä jäi jälkeen.

idari 8: oikeat asennot, hieman hitaasti lähti aina mukaan niistä ja ehkä hitautta niitä tehdessä.

luoksetulo 5½: kummatkin mokaili. Itse unohdin että koira käsketään maahan, ja kävelin metrin kunnes tajusin että liikkuri sanoi "käsky" ja palasin nopeasti käskemään maahan. Tuli laiskasti kuitenkin laukalla stopit oli aika helpot hitaasta vahdista.

ruutu 0: löntysteli ravilla merkille, mikä laiska vanhus olevinaan. Sitten sain käskeä pysähtymään kerran kun meinasi mennä kehästä, toistin käskyn, sitten lähti ruutuun päin. Sain ruutuun, mutta tassu ulkona mutta ajattelin että liike oli varmaan jo nolla tossa vaiheessa.

ohjattu nouto 8: tähän tuli aika kiire kun Ruutin sisko Duracell tuli moikkaamaan. Juostiin sitten kehään. Saatiin vasen joka parempi. Rasmus meni ravilla kapulalla asti ja kapulan toi laukassa. Taas tosi laiskaa työskentelyä.

hyppynouto 6½: hidasteli suuhun otossa ja vähän vinoon sivulle.

tunnari 10: meni rauhallisella laukalla edes takaisin ja oman nappasi heti.

kaukkarit 8½: seisomaan nousuun kaksoinkäsky, muuten ois ollut tosi hyvät. Tuomari sanoi ettei liikkunut oikein senttiäkään. Jotain ryhdikkyyttä vähän kaipasi. Laiskastihan tuo vähän suoritti mutta ihan hyvin mitä on torveillut kaukoissa.

Aamupäivällä kun meidän vuoro oli paistoi aurinko ja oli aika lämmin. Tai itse ei yhtään kuuma mutta Rasmus ei tykkää yhtään. Se oli niin laiskana, ei kyllä iltapäivälläkään kun koitin ruutua. Niin laiskasti meni merkille ja ruutuun. Ei saanut mitenkään innostettua. Mutta osasi nyt sen.

Ruuti sai myös katsella ja tehtiin remmissä enimmäkseen seuraus pätkiä ja vähän yhdessä vaiheessa jääviä. Tänään seisominen toimi mutta maahanmenoa sekoitti. Ei kyllä aina ollut täysin keskittynyt käskyn aikaan. Kun kehät loppui ja juoksukoirat oli mennyt otettin seurausta ja vähän muuta riukkumista yhdessä kehässä. Ei nuuskinut paljoa, paristi mutta kielsin ja hain pois. Liikkeelle lähdöt katsekontaktilla edelleen vaikeita ja tein sellaista kaksi askelta pysähdys tai käännös että oli pakko keskittyä.

Nähtiin ekaa kertaa myös Ruutin sinivalkoinen Duracell sisko, joka muistuttaa eniten Lindaa ja juoksuinen Manta sisko. Ruuti oli ihantunut Mantaan ja Nalaan joka oli myös juoksuinen. Mutta malttoi kuitenkin totella tulla sivulle niiden lähellä ja seuratakin. Ruutn kyllä piti sitten iltapäivällä päästä melkein joka koira katsomaan olisko tyttö. Päivä oli ihan kiva laiskasta tollerista huolimatta. Intoa treenata kasvoi taas, huono juttu että se on näin päin. Arvokisojen jälkeen, sen pitäisi tulla niitä ennen. Rasmus oli kyllä vähän laiskalla tokotreenillä niin tulos ihan hyvä. En tiedä olisko rankasta alkuviikosta vielä väsynyt. Nälkää sai potea illan ja aamun, siitä se ei ollut kiinni. Innon työskennellä kun saisi kisoihin, harjoitellessa se on niin innoissaan kun saa tehdä töitä että edistää mutta kisoissa siitä ei ole tietoakaan. Rasmuksenkin kanssa voisi koittaa ihan kisanomaisia treenejä.. Ja loppu palkkaa opettaa.

Siskoksista kuvia on ja Ast:n joukkue sijoittui 2sijalle.(me edustettiin umn, kiitos umn:lle lipparista ja t-paidasta, vaikkei sijoituttukaan!)

Kuvat Robi,Kio,keiko + sm kuvat palkinnoista