Tänään lenkillä muistin ottaa toko kassin mukaan. Sitä ennen putsattiin Ronjan hammaskiviä, kun kira tuli meidn kautta lenkille. Rasmuksella oli myös eilen kauneuden hoitopäivä. Kynsiä ei tarvinnut kuin etutassuista millin pari leikata ja hammaskiveä ei ollut oikein yhtään rapsutettavaa ihan haalea yläkulmahampaissa. Ja harjattiin vatsasta lähti kauheasti karvaa.

Ronjalla oli hammaskiveä kulma hampaissa ja takahampaissa. Se oli hieman rusehtavaakin tietyistä kohdin. Rapsutltiin ne kaikki pois ja taas oli valkoiset hampaat. Vaikka Ronja on vuoden nuorempi sillle hammaskiveä tulee kun Rasmukselle ei oikein yhtään. Meillä on siis sellainen metallinen hammaskiven rapsutin.

Niin mentiin eräälle toiselle kentälle toikoilemaan. Idarin Rasmus muisti ihan oikein seisomisen ja istumisen kun koitettiin frisbeen kanssa.

Ohjatussa otin ensin vasemmalle. Kentällä oli lunta ja hiekaa paikoittain ja omaan silmään oli myös kapulat hieman hankala erottaa. Kun käskin merkiltä vasemmalle Rasmus lähti täysiä juoksemaan 20m oikealle kuten ruutuun, muttei siellä mitään ruutua ollut ja sain aika kauan jankata kunnes tajusi missä oli. Se on taas unohtanut suunnat miten ohjatun kapuloille juostaan ainakin vasemmalle. Alkoi se sitten sujua ja pyysin Kiran viemään kapulat. Sitten Rasmus sai päähänsä että silloin pitää mennä maahan! Se oli aina vähän aikaa istui, mutta kun kira pääsi kapuloille meni maahan. Toruin siitä ja kerran palkkasin istumassa pysymisestä.

Otettiin vielä toistot oikealle ja ne sujui hyvin. Ekalla kerralla meinasi mennä keskimmäiselle hieman pohti ja päätti mennä oikealle kapulalle.
Ohjattua täytyy vielä hinkata vkl:n kisoihin. Ronja sai lopuksi hakea palloaan joku 10-15 kertaa pienen namipalkan vuoksi. Ronja on kyllä jännä tuossa sivulle tulossa vaikka heittää taakse pallon se tuo sen etukautta niin iso eleisesti myös heittää itsensä sivulle, kun Rasmus tulee sivulle niin pienellä tilalla. :D