Tänään nähtiin klo 12 Inka ja Rommi aussi asemalla ja käveltiin kilon kentälle tokoilemaan. Aloitettiin paikalla makuulla, tietenkin luoksepäästävyydet olisi voinut tehdä mutten tajunnut. Ei annettu moikata tai leikkiä kuin vasta treenejen jälkeen. Ruutille oli siis Rommi nyt vieraskoira, nähnyt viimeksi joskus 5kk.

Paikallamakuulla siis aloitettiin: kävin palkkaamassa pari kertaa välissä, eikä missään vaiheessa näyttänyt että nousisi. En ole muistanut muuten miettiä että silloin kuin Ruutilla on ollut ongelmia, usein se on ollut kerta jolloin Rasmus ei ole, bc-tokotreeneissä Rasmus ei ole ja kerran treenatessa Puolarmetsässä en jaksanut ottaa Rasmusta, johtuisiko se sittenkin että on epävarma kun Rasmus ei ole... Ruuti kesti myös hyvin kun tulin kehumaan sitä sivulle seisten ja sen jälkeen palkkasin aina maahan. Kun liike loppui vapautin ja talututin pannasta kiinni. Mitään hauskaa siis liikkeen jälkeen ei tehty. Rasmus makasi ongelmitta.

Koirat teki liikkeitä järjestyksessä Rasmus, Rommi, Ruuti. Kirjasin niiden tekemät peräkkäin.

Rasmus

seurauksella, oli niin innoissaan ja meinasi helposti edistää. Harjoiteltiin kaikkea sivuaskelia ja muita.

Luoksetuloa: Rasmus meni aika hyvin ja otettiin kerran maahanmenoon takapalkkaa.

Ruutua Rasmus meni hyvin ja tosi innoissaan merkille. Oli sitten hädissään kun ei tajunnut missä Ruutu on, kunnes sen hoksasi meni ihan hyvin, eka kai vähän liikaa oikeaan reunaan. Ja seuraavalla kerralla sujui. Inka otti videolle.

Kaukkarit otettiin myös jossain kohtaa: nämä oli hienot, ekassa sarjassa unohdin kuinka ne jatkuu, mutta toisella kertaa Rasmus meni ne täydellisesti vaikka aikaa niiden tekemisestä on ollut.

 

Ruuti

seurauksella aloitettiin aluksi meni taas tiivistä missä oli vaikea kävellä, naksuttelin hyvää oikeaa kohtaa ja otettiin myös perusasentoja. Ruuti oli innoissaan ja alussa meinasi inistä mutta lopetti sen sitten. Intoa ainakin nyt oli tarpeeksi.

liikkeestä maahanmeno: otettiin liikkeenä ja takapalkalla narupallolla.  Meni ihan hyvin.Muistin sanoa virittelyn.

luoksetulo: tuli nopeasti ja tiiviisti eteen. Palkkasin siitä patukalla. Pysyi hyvin paikallaan ja mä muistin lähteä oikealla jalalla ja sanoa odota- käskyn.

liikkeestä seisominen jäi hyvin, onneksi ei yrittänyt maahan mennä tai ennakoida sitä. Otettiin liikkeestä ja kun jäi heitin oikealla kädellä narupallon taakse silel palkaksi.

Ruutua(neliö) otettiin myös, meinasin unohtaa. Eka kerta pallolle, sitten näytöllä, nyt meni tosi hienosti näytöllä. Kasvatettiin matkaa ja yksi oikea mittainen pallolle.

Ruuti teki nyt tosi kivasti töitä, tälläisen kanssa olisikin kiva mennä kokeeseen, intoa oli ei haahuillut oikein kertaakaan. Seurauksessa keskittyi myös tosi hyvin verrattuna aiempaan. Videoitiin Ruutin 2kerralla kaikki liikkeet, latailen mitkä jaksan tai saan laitettua.

Kuvat tulee myöhemmin, kiitokset Inkalle, joka kuvasi mun kameralla Ruutia ja Rasmusta tokoilemassa. Takaisin en kävellyt suorinta reittiä vaan menin peltotietä takaisin ja metsään jämähdettiin kuvailemaan kun löysin niin ihania kuvaus paikkoja. Opin myös kamerasta miten saada valoisempia kuvia.

Lopussa koirat leikki, Ruuti & Inka juoksi rallia pitkin kenttää, vähän painivat ja Rasmus välillä yritti mukaan. Ulkona tuli vietettyä kivasti aikaa, mikäpä siinä kun oli hyvin päällä ja ei ollut kovin kylmä. klo 11.30-n.16.

VIDEOT:

Rasmus

- ruutu

- kaukkarit

 

Ruuti

-liikkeestä seisominen

- luoksetulo

 

latailen lisää videoita seuraavana päivänä(molemmille seuraukset)

 

KUVAT