Aamulla Rasmuksen kanssa otettiin roskiksen kiertoa ja sitten kasi temppua. Otin pannan kasin peruutus avuksi taas oikealle puolelle. Vielä tarvitsee apua. Rasmuksella oli tosi hauskaa ja tulee siinä itsekin hyvä mieli sitä katsoessa. :)

Ruuti otti roskiksen kiertoa myös, paineistui vähän taas tuosta roskiksesta mutta koitin tehdä tosi iloisesti ja otettiin vähän.

Päivällä kun tulin koulusta lähdettiin suoraan puolarmetsään kun kerran oli aikaa ja hyvä keli. Kentällä ei ollut kukaan käynyt, hankea oli noin 20-30cm, mutta onneksi kontaktit oli ihan sulat. Eka tallasin kontaktejen päädyt, kepit ja hyppyjen välissä.

Ruutin kanssa treenailtiin kieroja hypyillä, ilman rimaa ja vain yhta siivekettä kun se sujui niin laitettiin mini rima ja sillä otettiin. Aika hyvin sujui. Liikaa otettiin täytyisi vähämmän kerrassaan kun meinasi alkaa jo kyllästyttää.

puomi: sitä ihan erikseen ja hyvistä kosketuksista palkka. Kokonaisella puomilla menee sitten paljon epävarmemmin mutta kotona ei saa millään tekemään virhettä. Täytyisi kun kyydillä päästä tuoda kentälle meidän yksi kaari kun ei sitä kotona oikein enään tarvitse.

Ruuti irtosi huonosti jos olin kaukana ja tultiin takaisin päin, niin otin siivekkeen avuksi toiseen päähän, ettei voi oikoa. Harjoiteltiin näitä myös pelkkä alastulo ja siivekkeen kierto. Täytyy treenailla näitä kulmia kotona, vaikka meneekin aina ihan eri tavalla..

Treenattiin myös eri kulmista puomille nousua, että koskee myös kontaktin. Otin tähän aluksi myös siivekkeen ja sitten ilman naksutellen. Kaari varmaan hyvä apu myös tässä. Näitä voisi kotona myös treenata.

Kokomatkalta vauhdilla juoksuttaessa Ruuti teki helposti liian pitkän laukka askeleen ja koski silloin noin. Hidastelua tuli myös välillä kun ei niin hyvin sujunut kuin kotona. Täytyisi päästä usein ja vähän ottamaan kokonaisella puomilla.

keppejä otettiin vähän ja kun narupallo odotti maassa kun otin kuvia, sujui hyvin kepit vaikka olin kyykyssä paikallaan. Mutta aluksi oikoi keppejen lopussa pallolle jättäen vikan välin. Sitten sujui ja jätettiin siihen. Kotona kuitenkin otetaan niitä ravikeppejä, ei kertaakaan sitä koittanut.Välillä otettiin myös putken kautta kepeille.

A: otettiin niin että narupallo odotti maassa ja juoksin vieressä. Aluksi meni varovaisemmin mutta vauhdittamalla halusin että tekisin loikan ylös. Tekikin sitten ja yhden sain videolle. Voin sen laittaa näytille.

Rasmuksen kanssa vähän keppejä, kontakteja ja hyppyjä. Rasmuksen kanssa irtoamis harjoituksia ja itsenäisiä kontakteja. Sai mennä yksin puomin päätyyn ja koskea, tarjosi maahanmenoa niin vaadin sitä sitten. Koitettiin myös vähän siivekkeen kiertoa mutta vain pari kertaa kun se ei sujunut yhtään yhtä hyvin kuin Ruutilla.

Äiti tuli hakemaan ja sen jälkeen mentiin vielä kauppaan ja sitten vermolle ajamista harjoittelemaan. Ekaa kertaa sain koittaa. :D Kyllä se aika hyvin meni, pari kertaa sammui, vaikein oli painaa tarpeeksi vähän. Pojat kävi sitten siellä ulkona.

Kuvia puolarmetsästä, ladattu (taisin pienentää vähän liikaa kun pic.fi:llä huonontaa laatua)

videoita en nyt tänään kerkeä ladata, jos kerkeän niin laitan viikonlopun aikana.

hyppy pallon perään