Tänään oli 16-18 Rasmuksen agility treenit. Tehtiin ensin pieni pätkä ja sitten kokonainen rata.

Tehtiin ensin lyhyt vaikea pätkä alkuun ja sitten rataa. Sitä en numeroinut kuvaan, mutta numerot luottelemalla se meni niin että: putkeen 17 ja puomin ohitus ja kepeille 8, pelkäsin että menee puomille mutta hyvin tuli ja haki kepeille. Kepeiltä jatkettiin suoraan ja mentiin muuri, leikkasin edestä tässä, en uskaltanut kovin ajoissa. Sitten hyppy 9 joka oli muurin kanssa samassa linjassa, hyppy 10 kuljetus, putkeen 11, keinu 12, hyppy 13 ja vedin hypylle -14 eli toiselta puolelta, ihan suoraan. Toistamisella tehtiin eritavalla että testasin että pystyin leikata aiemmin kepeille vielä kun pujotteli, hyvin kesti sen. Sitten piti muistaa jättää melkein hypylle 9 ja ottaa etumatkaa, kerkesin valssin sitten ennen putkea. Ja vikoille hypyille saksalainen käännös, joka otettiin ensin yksin ja sitten radalla meni hyvin.

small

rata(mm-rata, tajusin vasta kotona että oli se ihan kokonaan): Jäi hyvin odottamaan oli tosi innoissaan kun haukkui kokomatkan kun käveltiin radalle. Kävelin, käännyin ja kutsuin. Hyvin pysyi. A:lla ei jäänyt paikalle ja korjasin suoraan mutten olisi saanut jatkaa raataa korjauksesta->palkka eli olisi pitänyt ottaa kokonaan uusiksi ja sitten vasta jatkaa. Haki hyvin pimeän kulman putkeen, kepeillä ohjasin tosi oudosti edestä leikkasin toiselle puolelle. Se ehtiin seuraavalla kertaa ihan ohjaamalla vain normaalilla puolella ja työntämällä hypyn takaakiertoon. Siinä tuli kai vähän väljää kun en uskaltanut kääntyä ennen vikaa väliä heittämään takaakiertoon. Puomille menoon asti hyvin, mutta puomille yritin saada peruutus tavalla ja meni putkeen, käännyin liian myöhään siis. Otin hypyt uusiksi ja leikkasin takaa heitettyäni puomille. Tosi hienosti sujui sitten hieno heitto puomin pääsystä pituudelle, vaihdoin  puomin toiselle puolelle ja käskytin heti putkeen, haki hienosti ja teki hienon mm-kisoissa pari kertaa nähdyn heittämisen. Sitten loppu helppo.

Uusinta kerralla otettiin A:n kontakti uusiksi, otin renkaan ja pussin kautta. Nyt hieno kontakti mutta unohdin palkata ja muistin vasta parin hypyn päässä. Kepeillä koitettiin sitä että menin jo keppejen ja hypyn välimatkalle, Rasmus kesti senkin, vaikka olin varma että jättää kepit kesken. Muuten hyvää ja puomille kuljetin ihan etuperin ja vastakkainen käsi vielä tehosteeksi hyvin meni nyt. Mutta sitten se heitto ei sujunut. Heitin liian tiukasti ja Rasmus ei irronnut. Kun otin lenkin kauemmaksi niin sitten sujui.

---

Ajeltiin käymään vieressä olevalle malminkartanon sirkuskentälle tokoa treenaamaan kun koe molemmilla 18 pvä. Tuttu labbis tyyppi oli paikalla ja sanoi että kentän vuokrauskin alkaa mutta tällä kertaa kun oli ainut niin voidaan tulla.

paikalla makuu: Ruuti nousi kun olin kerennyt piiloon tai sitten matkalla. Kävin käskemässä takaisin. Treeniä nyt taas tuo idiotti keksinyt mun luulleen unohtaneen nousemisen.  Huuto En mitannut aikaa mutta ehkä joku 2min oli..

Ruu, seuraus: ensin itsenäisesti naksutellen. Sitten äiti tuli ja laitoin käskyttämään. Yritin selittää L kaaviosta mutta äiti alkoi käskyttämään meille evl:n kaaviota. :D No ilman askelsiirtymisiä se sujuikin ihan hyvin. Myös juoksussa käännökset ja hidas käynti. Sitten otettiin lyhyt L ja palkka. Hyvin keskittyi ei ottanut häiriötä paikasta yhtään.

Ruu, luoksetulo: äiti seisoi takana vain muuten vain, mutta Ruuti taisi luulla, että sillä palkka. Juoksi hyvin stoppasi nopeasti mutta vähän vinoon noin 10-20cm. Sitten katseli taakse äitiä ja ei tainnut kuulla ekaa tänne käskyä. Eteen juoksi vähän väljästi. Otettiin erikseen vielä eteentulo. Eteentuloa ja siitä sivulle tuloa jota otan tosi harvoin treenattava.

jäämiset: maassa oli noin 10-15m päässä viivaa jonka kohdalla käskytin tai siihen. Maahanmeno, painui äkkiä. Seisominen myös suht nopea, ei liikkunut paljoa viivasta.

kaukkarit: pyysin äitin taakse 2m ja nostelemaan käsiä. Tehtiin kolme siirrosta ja olin noin 15m päässä. Eli evl matka. Hyvin sujui ja ei mitään ongelmaa.

Ruutia pääsi myös nauhalle kun joku opiskelija tuli kysymään kun tarvitsi haukkumista äänittää. Ruuti piti sitä uhkaavana kun pidin Ruutia kaulapannasta ja juttelin pojan kanssa. Ruuti alkoi haukkumaan ja sai siitä hyvin nauhalle. :D Hieman epäluuloisesti suhtauduin kun luulin että tulee valittamaan jotain.

Ras pääsi myös puuhailemaan. Nyt täytyy ryhdistäytyä sen kanssa treenaamisessa. Ruuti on niin ihana, se leikkii, tekee hyvin, ei edistä. yms. :D Rasmus edistää, hidastelee, ennakoi luoksetulossa, maahan hitaasti..

seuraus: aluksi kauheaa edistystä ja poikitusta. oli taas aluksi niin innoissaan. Tein pieniä ympyröitä ja juoksussa neliötä. Juoksussa myös hiekasta asfaltille siirtymistä. loppua kohden ihan hyvää seurausta.

luoksetulo: takapalkalla, eka stoppi hidas ja mentiin takaisin. toinen parempi, yhdellä oli noussut istumaan. Sitten ennakoi, pysähyi alkuun ja sitten noin 3 kertaa. Palattiin taas takaisin. Sitten kutsuin ja ennen puoli väliä lähdin juoksemaan. Vauhdista palkka. Seuraava reipas ja maahanmeno. Ihan hyvä ja jätettiin siihen. Täytyy muistaa ottaa läpijuoksuja. Toi poispäin juoksu toimi ihan hyvin.

Kuvat Shantilla olevasta jenkki pennusta, joka lähtee kesällä Ruotsiin omistajalleen. Nyt kuvat näkyy kansiossa!

full

fullfull

full

full

full