Tänään mentiin Shantin kanssa agia treenaamaan. Pennut ja aikuiset. Aluksi Ruuti ja Dracu riehui ja mietin radan esteistä jotka oli jo valmiina ja Rasmus sai mennä sen. Sitten otettiin pentujen kanssa vuorotellen aluksi putkea. Ruuti ei tykännyt samaan aikaan leikkimisestä niin sai putki treenin paikalla makaa Rasmuksen kanssa lähellä. Tätä samaa on otettu muutamia kertoja ruokailun yhteydessä. Nyt sai pari kertaa sanoa mutta muuten pysyi hyvin. Dracu meni hyvin ja vauhdilla. Samoin Ruuti ja ohjasin kauempaa ja laitoin enemmän s-muotoon.(oli A:n alla) ja heitin pari kertaa pimeänä kulmana putkeen. Sitten Dracu joka koitti keinun tosi hidastettuna ja sai syödä koko sen ajan namia.

Ruutin kanssa otettiin eteenmenoa. Oli 2 hyppyä ja putki suorana. Aluksi otettiin yksitellen hyppy-palkka ja 2 hyppyä palkka. Kun molemmat sujui. Yhdistettiin sitten putki. Hyppy-putki ja kun se sujui 2hyppyä-putki. Dracukin oppi tuon hienosti. :) On nämä fiksuja. Jatko1 kun koulutin siellä joillakin koirilla kesti kauan oppia tuo, mitä nämä jo veteli. Sitten Ruutin vuoro ja Ruuti koitti pussin. aluksi niin että lelu siellä ja siitä pari toistoa. Ja sitten ilman, eikä ongelmia.

Nyt tui isojen poikien vuoro ja tehtiin kontakti rata. ympyrän muotoinen putket päätyihin ja puomi ja A keskelle. Dante meni eka, sitten Rasmus. Rasmus meni ihan nopeasti ja innolla. vinkupallon sai palkaksi. Molemmat otti 2 kertaa eri suuntiin.

Oli tosi lämmin ja hyvä keli. Niin lähdettiin uittamaan koiria. Koirat nautti uida ja juosta nurtsilla.

Kuvia otin myös.