Treenailtiin TOKOA, Puolarmaarin nurtseilla.

Ruu, seuraus: tehtiin lyhyitä pätkiä ja muutama pidempääkin. Ihan hyvää oli, välillä saattoi katketa mutta huomautin ja korjasi heti. Shanti sanoi ainakin että suuri ero mitä viimeksi oli.

Ras, seuraus: herra oli niin innoissaan niin meni enemmän edistyksen puolelle. Otettiin vähän ja aika paljon käännöksiä. Turha tehdä tarkkaa silloin kun se on noin innoissaan.

Ras, luoksetulo: jätettiin karva takapalkaksi ja ensin seisominen ja sitten maahanmeno. Ekassa maahanmenossa taisi jäädä seisomaan.

Ruu, neliö: musta alusta oli ruoholla jonkin verran peitettynä. Eka lähetys meni vähän ruudun sivuun nuuski ympäriinsä ja hoksasi alustan. Sai yhden namin, toisella meni suoraan jo. Sitten toisesta sivusta, hyvin ne meni.

Ras, neliö: Otin pullon merkiksi, ekat kerrat lähti ihan väärään suuntaan. Kun keskittyi niin löysi heti ekalla ruudun keskelle, käveli sitä suoraan eteen ja huomasi alustan. Sitten toisella namit oli odottamassa.

Ruu, kaukot: Rasmuskin otti pari toistoa. Ruutilla muut sujui ok:sti mutta seisomasta istumaan menossa liikkui vähän. Parhaiten toimi läheltä ja että palkka tulee multa.

AGILITYT

Olikin tosi hyvä kontakti juoksurata, hypyt + putkia ja kontaktit ympyrän muodossa, pystyi sitä juoksuttaa ympäri. Ruutin kanssa tehtiin kolmeen otteeseen ja tauot niissä väleissä. Rimoja tippui pari muuten haki hyvin esteitä ei tullut ohituksia. A:lla koski jotkut sillein rajalle eli 10cm kontaktiin. Niistä otettiin uudestaan ja hyvistä sai jatkaa. Niitä voisi yksistään keskittyä ja palkata mutta nyt keskityttiin puomiin.

Suoraan mennessä koski joka kerralla muistaakseni. Jossain takajaloilla mutta suurinosa nätisti laukalla vaikka meni niin lujaa. Ekalla kertaa mentiin suoraan vaan. Sitten tokalla kertaa käännöksiä, ensin juomapullo tolppana ja tehtiin pikkuhiljaa tiukempaa käännöstä. Suht hyvin, kaikissa koski, jotkut takajaloilla miten en ihan tahtois että tekis. Lopetin kun teki ravilla oli niin läkähtynyt kuumuudesta.

Kolmannella kerralla otettin käännöksiä rata ympyrään. lähensin esteitä sen verran että tuli molemmilla puolilla käännös. Ensin otettiin suuntaan että oli yksi hyppy ja vähän käännöstä. Yhdellä loikkasi, ja sitten hyvin. Palautin jos ei koskenut ja sitten jatkettiin ja heti oikeasta palkka. Sitten toiseen suuntaan, siinä oli edessä suoraan hyppy ja käännös toisella hypylle. (2kpl puomilta katsottuna) Ekalla karkasi suoraan kun en sanonut käännös käskyä. Sitten meni hyvin. Tänään sujui paljon paremmin kuin ke. Jos ensi viikon ma vaikka kerkeisin, nyt kuurina vaikka pelkkää kontaktia ja lähdettäisiin sitten kotiin. Tuollein ympyrässä oli hyvin, sitten erikseen kulman tekoa pullo apuna ja sitten voisi niin että usemapi hyppy kontaktin jälkeen vierekkäin eri kulmissa.

Rasmus otti myös kerran, puomilla pysäytin ja A:lla teki vähän puoliksi en vaatinut jäämään.

Mentiin sitten nurtseille vielä ampumaan. Ajattelin ettei siinä varmaan ole ongelmia, mutta molemmat reagoi noin 6kpl laukauksia. Namiruudun tein ja niitä söi. Rasmus katsoi heti ekaa, ruuti myös tai sitten reagoi kun Rasmus katsoi. Rasmus kyllä sitten jatkoi namien etsimistä. Ruutille näytin nameja ja söi parit mutta vilkuili vähän levottomasti Shantia päin ja ajatteli lähteä sinne katsomaan. Voi olla jos olisi Ruutin kanssa yksin ja leikkisi. Itse en niin säikähtänyt ääntä kuin joskus. Viimeksi koulussa ruotsin kuunteluissa säikähdin niiden piippaus ääntä. :D

Niin ja saatiin varasijalta paikka bh-kokeeseen korjaus, maanantaille Oulunkylän majalla. Hiekka kenttä onneksi. Katsotaan nyt mitä siitäkin tulee, jospa tekisi kuin tokossa. Treenailu ei olla, mutta jospa pysyy paikalla makuussa. No onneksi istumista ollaan tehty. Ite pitää kerrata miten ne menikään..