Lähdettiin perjantaina kohti Savonlinnaa ja yövyttiin sukulaisilla. Lauantaina äiti heitti mut ja Rampen sitten leirikeskukseen. Lauantaina koirien kanssa puuhailtiin peltojäljet ja tokoilua. Käytiin saunomassa, grillattiin ja koiratkin uivat.

Peltojälki Ruutin kanssa sujui jotkut kohdat hyvin, kepit löytyi. Välillä sai etsiä ja kun tiesin mistä meni käskin paremmin tekemään töitä. Oli kyllä vähän parempaa kuin viimeks pellolla, muttei vieläkään jäljestys mitään niin hyvää.

Rampen peltojälki, janalta tarkasti takajälkeä. Jäljellä pysyi suht hyvin paitsi lopussa eksyi vähän. Kepit löytyi. Jäljestyksessä molemmilla parannettavaa.

tokoiluja Ruu

ensin otettiin paikalla makuut ihan koemaisesti. Ruuti oli juoksuisen Islan vieressä ja hyvin makasi. Hieman oli rintamasuunta vino, meidän piiloa päin ja lonkallaan.

sitten otettiin ryhmässä häiriöjuttuja. Tehtiin kuja 3x3 ja siinä seurausta pujotellen ja luoksetulot. Muut sai harjoitella katsekontaktia. Ruuti seurasi kivasti, välillä vilkaisi jotain koiraa. Sivulla ollessa katsekontaktia otti hyvin, mutta vaikea oli jos koira meni ympäri. Ja se kesto että jaksaisi parin koiran aikaa ottaa kontaktia. Palkkasin aika tiheästi, paljon on tehtävää, pidentää kestoa.

sitten otettiin jäämisiä niin että käveltiin kohti ja koirat jäi suht samaan kohtaan. Päätin ottaa Ruutin kanssa jäämiset idari järjestyksessä. Seiso, istu ja maahan. Ei sekoittanut, istumisessa vähän avitin kävelytavalla.

ruutu: oli nurkassa ja ruoho siinä vähän pidempää. Vaikea oli, Ruuti ekalla lähti lenkin poispäin ja sitten korjasi sivusta ruutuun sisään. toistolla ei osannut mennä suoraan ja hain sitten alustan. Sillä saatiin hyvät ruudut.

Sunnuntaina

Elke iskä näytti hienot tempputaitonsa. Tehtiin muutamia temppuja mitä koirat osasi. Ruun kanssa otin kierrä ja seurauspätkä. + paria muuta osaamaa temppua. Orava tempussa pitää opettaa viivettä ja paljon uusia temppuja nähtiin.

Sitten näytelmää, eli harjoiteltiin näyttelykävelyä. Ruutilla nousi mun kanssa vähän häntä. Satun kanssa juoksi se aika alhaalla. Vieraan kanssa ei innostu ehkä niin. Seisoi hyvin.

KUVAT (laitan myöhemmin tännekin näytille.)

+ mätsäri kuvia

Isla puuttuu mukana olleista. Nala, Ruuti, Manta, Elke