Tänään laitoin aamulla äitin kuvaamaan Ruutin agi pätkän. Noita videoita on niin kiva katsella sitten myöhemmin kun on iso poika. Ja päivällä otin myös tokoilu näytettä itse kuvattuna.

 Agilityssa Ruutille kelpasikin paremmin sukkalelu taistelupalkaksi kuin namit. Alussa meinasi juosta putken ohi, mutta siten se sujui. Keppeille on hyvä käyttää kääntämiseksi vastakkaista kättä. Vikat kepit meni niin reippaasti niin pomppi vähän vikan pujottelun.

Videot tulee tänne:
http://ruutinvideot.magix.net

Viikonloppuna Ruuti pääsee ihmettelemään tollerileirille, isoa tollerilaumaa. :D Menen sinne kouluttamaan tokoa. Ruuti pääsee myös koittamaan uimista. Ja eilen ostettiin myös tarjoustalosta pieni uima-allas 154dax30cm. Siinä voi Ruuti & Vili uida, Rampe vilvoitella ja äiti saa siihen kukkavedet lämpiämään.

Enkä myöskään ole muistanut kirjoitella että Ruutin kynnet leikattiin ja korvat pestiin viikonloppuna. Ja harjattiin.
___

Aamulenkillä mentiin kentälle ottamaan vähän tokoa. Siellä eräs äiti tokoili myös flatin kanssa aloa kai, seurausta kytkettynä. Otettiin Rasmuksen kanssa seurausta, meni hyvin, ekan kerran hitaassa käynnissö meinasi vilkuilla muualle. Juoksut meni hyvin. Luoksetulossa Rasmus meni hienot jättö maahan menot. Näitä harjoiteltiin eilen syöttäessä ja sai palkan aina maahan menosta, se nopentaa kyllä noita jos muistaa välillä palkata. Seisomaan pysähtyi vähän hitaasti ja kun kehuin lähti tulemaan. Näitä otettiin pari toistoa että osasi seistä.

Ruuti otti myös nurtsilla siinä eteentulo+sivulle ja vähän pätkiä seurausta. Videossa seuraus on paljon pitempää kuin yleensä tehdään. yleenä se on askel palkka ja välillä 2askelta ja palkka. Täyskäännöksiä ei olla harjoiteltu.

Tässä vielä pari kuvaa:


Rampen perusnukkuma paikka

Kihara karvainen terrieri pesun jälkeen

Etsi koira, hieman ahdasta


Rasmus meni tuonne siis itse nukkumaan. :D

No heitä!

Ravistelu pompun jälkeen

Ja kuvat löytyi täältä.

______

Rasmuksesta vanhempia hienoja poseeraus kuvia.