Edelliset kuvat 24.11 päivästä täältä. Lisään myös sen päivän aiheeseen linkin+parhaat kuvat.


Jes tänään oli vika koe! Nyt on sitten aikaa tehdä muuta kuin olla nenä kiinni kirjassa. Pääsin heti kun olin kokeen tehnyt ja kotona olin joskus puoli 12. Tehtiin lumitöitä siinä ainakin puoli tuntia. Ruuti haukkui ja juoksi perässä, Rasmus taas oli siinä edessä yrittäen napata lunta.

Kerkesin juuri aurata kepit esille kun Kira tuli. Sitten mentiin sisälle siistimään pitkästä aikaa Ronjan(tolleri) turkin, rapsuttamaan hammaskivet ja harjaamaan. Siinä keski ehkä 1-2h kun saimme sen valmiiksi. Karvaa lähti noin muovi pussillinen ja leikkaus sai ronjan näyttämään sirommalta ja nuoremmalta.

Sen jälkeen mentiin ulos kuvaamaan pojat ja siinä heitti kira lumipalloja niille. Sen jälkeen Ruuti otti noudon joka kuvattiin pihassa. Jätettiin sitten järkkäri ja noutokapula kotiin. Kuvat tulossa!

noudon kommentit: Eka onnistui hyvin, se oli kokeilu. Toisella Ruuti ei saanut otettua kapulaan suuhun ja joutui palaamaan. Nouti kaikki reippaasti. Vika oli ihan onnistunut kokonaisuus. Koitin joidenkin jälkeen sivulle tuloa joka oli ehkä vähän unohtunut.

Mentiin takapihan agility kentälle(ei meidän aidatusssa pihassa). Siellä Ruuti otti pujottelua. Koitin ensin huvikseen kepit vaikealta puolelta ja en ohjannut. Nehän sujuivat ongelmitta! Elikkä nyt sujuvat kepit mun ollessa molemmilla puolilla itsenäisesti. Purina-areenalla voisin koittaa kepit illan toko treenissä jos ne sopivasti olisi ja sellainen aika... Keksin ottaa nekin videolle kun kamera nyt oli ja kuvaaja. Aluksi otettiin namilla. Sitten koitettiin jos mentäisiin nopeammin (vaikka lumi oli hieman ehkä liukas). Vein narulelun päätyyn ja koitettiin ensin. Ruuti pujotteli vähän ja varasti namille. Toisella kerralla lopussa tuli virhe ja sen jälkeen sujui ja ne kuvattiin videolle.

Sitten lähdettiin lenkille ja käveltiin kilon koululle. Siinä parkkipaikan viereisellä olevalla parkki paikalla joka oli lumessa ja jossa oli auto ajanut urat tokoiltiin.

Seurausta: koitin ensin remmissä ja naksuttelin. Paikka pysyi aika hyvänä sekä kontakti, välillä painoi hetkellisesti liikaa ja välillä hyvin. Naksuttelin hyviä. Eräs lapsi kulki ohitse kun olimme siinä päiväkodin edessä. Tehtiin pikku seuraus L siinä tiellä ja se oli tosi nättiä verrattuna viime seuraukseen kentälle viime su.
Ruutilla on selvästi päiviä jolloin tehdään mielellään töitä ja toisena päivänä muu kiinnostaisi enemmän.. Nyt oli työskentely päivä.

maahanmeno: meni hyvin ja tein kävelyn ja palasin sivulle. Palkkasin maahan.
Uudestaan maahan meno tuli toisessa paikkaa ja sekin sujui hyvin.

Nyt alkoi niin paljon liikennettä olemaan. Niin siirryttiin vähän sivumpaan tekemään

luoksetulo
: Eka oli hieman pomppueteen tulolla ja lösähti hankeen istumaan takapuolelleen. :D ja myös vinoon.

Jouduttiin vielä siirtymään sivumpaan kun lapsia kulki siitä. Toinen luoksetulo vielä ja siinä oli hyvä eteen tulo. Sivulle tuloja koitin yhteyteen(ei tainnut tulla videoille) mutta ne ei meinannut muistua. Käsimerkillä meni, mutta luuli että se oli eteentulon korjauskäsky kun ollaan eteentuloja sen verran treenailtu.

liikkeestä seisomiset: sain aluksi ottaa ihan vain helpotettuna. Tarjosi vain maahan menoja ja sitten sain menemään oikein eteen kierähtämällä. Sitten tajusi että tämä juttu ja takaperin ketjuttamalla päästiin liikkeen omaiseen. Videoille ei kuitenkaan tainnut tulla yhtä hyvää kuin menee takapalkan treenauksen jälkeen. Sitä en alkanut ottamaan tuossa. Ekalla kerralla lähti hiippailemaan mukaan kun menin noin yli 4m pois ja epäröi. Sitten otettiin toistot ja naksutin siitä että pysyy kun olen kauempana ja videolle sitten onnistunut. Naksauksesta siitä että pysyi sivulla seisomassa meinasi istua palkan syödäkseen piti kuitenkin seistä. Näitä selvästi useammin ulkona ja niin että maahanmeno ensin. Sisällä sujuu jotenkin jo näiden erottaminen.

Siihen sitten jätettiin ja lähdettiin kotia päin.

Videot liikkeistä ja muista kepeistä, noudosta ja Ronjan ja Ruutin narulelun taistelusta tulee myöhemmin. Yritän tänään laittaa joitain ainakin. Kuvia myös latautuu kohta..

KUVAT

VIDEOT 8,9kk: (latautuvat petsieen)
- nouto
- kepit
- seuraus
- liikkeestä maahanmeno
- luoksetulo
- liik. seisominen
- Ronjan ja Ruutin narulelu taistelu

DSC_0005.jpg
Trimmattu Ronja, alemmassa aiheessa ei trimmattuna

DSC_0070.jpg
Ruuti 6pvä vaille 9kk

DSC_0096.jpg
5v Rasmus

DSC_0145.jpgDSC_0026.jpg

DSC_0187.jpg

DSC_0205.jpg
Kukkulan kuningas!

DSC_0233.jpg

DSC_0230.jpg
syöpöttelemässä

DSC_0252.jpg

DSC_0261.jpg

DSC_0294.jpg
lumipallo :0

DSC_0291.jpg
jumpasta käy tämä kameran edessä taiteilu..

DSC_0301.jpg

DSC_0297.jpg

DSC_0317.jpg