Tänään aamulla tehtiin vähän sisällä jokaisen kanssa jotakin.

Ruutin kanssa näyttely harjoitusta. Seisomisia, palkkasin ne missä asettui hyvin seisomaan. Sitten juoksua, kotona juoksee paremmin häntä alhaalla. Yhdessä kohtaa käännöksessä meinasi nostaa mutta suhahduksella ja pysähtyessä laski. Yhdistin siihen ravi-käskyä. Ruuti sai tehdä myös orava temppua, tai se nousee takajalkojen päälle, mutta ei nosta tassuja siihen kurre-asentoon. Ja käsiavulla, vielä ihan lyhyen ajan pysyy.

Rasmuksen kanssa temppuja. Se oli niin innoissaan, teki orava-temppua seinän vieressä ja selvästi pystyi ja yritti pysyä kauempaa. Korjasi itse takaisin jos tasapaino petti. Sitten kumartamista, muistui hyvin. Peruutus pari metriä, maahan (kumarsi kyllä eka) ja maahan meni hauskasti pää maahan. :D Sitten ryömimällä mun luokse. Innostui haukkumaankin tässä. Tassujen antoakin tarjosi, vuorotellen tassuilla huitomalla.

Vili sai tehdä tassut tempun ja kahdesti kieriä maassa. Hieman oli sen ensin vaikea saada itsensä pyörähtämään.

Eilen iltalenkillä Ruun kanssa tehtiin seurausta, seuraus pätkä ja lumen potkimista. Oli ongelmia malttaa seurata edistämättä ja painamatta. Sekä meinasi katsekontakti katkeilla. Loppuun myös näyttelyjuoksua (ei ollut oikeaa remmiä) aika hyvin häntä pysyi alhaalla.