Lähdin joskus 12maissa puolarmetsään. Halusin pois kotoa ja mentiin Rasmuksen kanssa ensin lammelle ja siellä oltiin jonkin aikaa otin kuvia ja Rasmus sai leikkiä. Kun oltiin tarpeeksi oltu siellä lähdettiin kentälle. Oli niin mustat pilvet yhdellä suunnalla.

Agility kentälle kun tultiin mulla oli rata valmiina, kun katsoin sitä ja siinä oli esteet huonosti ja putkia liian paljon ja hyppyjä. Tein sitten oman radan johon keksin ansoja. Alkukohdassa oli ongelmaa kun tultiin suoraa ja sitten 90asteen kulmassa hyppy joka pitäisi mennä takaa. Siinä Rasmus meinasi aina hypätä sen suoraan. Sitten oli vaikea kulmakepeille ja juoksin takaa leikaten niille, joka Rasmukselle ollut vaikea. Nyt se sujui. Pimeä kulma putkeen hypyn jälkeen sujui hyvin. Puomin jälkeen hyppy ja putken väärä pää tyrkytyksellä. Tässä kuunteli hienosti eikä mennyt väärään kertaakaan. sitten loput hyvin. Agility kuvia otin myös targetilla lopuksi. Sen jälkeen lähdettiin kotiin.

Kotona vein Ruutin ulos. Jossa sitä rapsutellessa liikuttelin ala kulmahammasta joka oli alkanut heilua. Siitä sisäpuolelta jo huomasi uuden alkua niin kotona vedettiin kangaspalaa jolla kiskasin alaspäin ja hammaslensi. Nyt pääsee se rauhassa katsomaan ja tarkkailtava että kasvaa hyvään asentoon. Kun tulin töistä illalla oli Ruutilta lähtenyt myös se ala takahammas, joka heilui jo eilen, siitäkin oli uusi kasvamassa.

Kuvia täällä.




















AGITUSTA