Tänään koulun jälkeen näin koulusta tultua tokoilijat kentällä ja päätin mennä sinne päin lenkin jos sattuvat olemaan vielä siellä. Tokoiltiin sitten kanssa Tiltun, Retun&Derin ja Iidan&Mac:in.

Katsottiin vähän yksitellen ja vähän omatkin sai tehdä.

Ras, seuraus: keskityin käännöksiin. Vasempaan on vähän väljiä ja saisi käyttää paremmin takapäätä. Tehtiin pyörimisiä ja sitten imutusmaisesti myös. Ja niin että käsi oli jalan päällä ja palkka siinä että sai ihan heti käännöksen jälkeen sen. Lopussa teki hyvin ja myös ilman apuja oli onnistuneita.

Ruu, seuraus: intoa oli kun oli saanut odotella puussakin jo jonkin aikaa. Tehtiin ensin pienempiä pätkiä, pari kierimistä ja palkka tai sitten jatkui sen jälkeen. haukkui pyörimisissä ja paristi seurauksessa. Teki tosi tarkkaavaista seurausta, oikeassa kohtaa ja pään asento hyvä. Tosi kivasti siis, huomautin jos katsoi muualle. Otettiin myös kerran suoraa noin 10m ja palkka. Täytyy muistaa treenata pelkkää suoraakin.

tässä välissä odotteli jonkin aikaa

Ruu, ruutu: ei hahmottanut, juoksi lähi penkin luo ja viistosti oikealle. Mitä on nyt monesti viime kerroilla tehnyt että juoksee vinosti oikeaan. Kiersi sieltä ekalla tai tokalla ruutuun. Muttei sitten kauampaa korjannut suoraan mennen. Sitten läheltä pari lähetystä, yhdessä lähti sivuun, sitten sujui. Pidennettiin matkaa vielä pidemmäksi ja sujui. Oma stoppi oli vain vähän myöhässä, täytyy enemmän opettaa että stoppaa itse, kun oli tuolla vauhdilla vaikea stopata. Ottaa alustaa mukaan ja häivyttää sitä. Intoa oli myös ruudun tekemiseen ja pinkoi sinne täysiä.