Tänään mentiin taas Kirkkonummelle päin tekemään jälkeä. Tehtiin ensin junnujen jäljet ja sitten Rasmuksen ja Saran. Ruutin jälki vanheni ehkä 30-45min ja Rasmuksen jotain tunnin.

Ruutin jälki: Oli 6 keppiä ja niiden etäisyydet jotain 30-40m. Tein janan yhdeltä polulta ja ennen kuusta meni jälki yli. Kulma oli aika 90astetta. Ruuti lähti kauhealla vauhdilla etsimään jälkeä ja jarruttelin. Irtosi hyvin noin 7-10m ja jarrutin jäljen kohdalta meni vähän yli ja sitten kääntyi vasemmalle päin ja lähti oikein jäljelle. Jäljesti aika hyvin muuten kuin meni yhden kiven väärältä puolelta, sitten oli vetinen suo missä meni kahlailemaan, eihän Emmi mennyt syvimmän veden kohdasta. :D Tuli sitten lähempää etsimään ja löysi jäljen. Kepit ilmaisi hyvin ja itsenäisesti. En paljoa avitellut tasainen jarrutus kokoajan ja jos kesti vähän tulla antamaan palkkaa odotti nätisti. Hoppu oli sitten jatkaa heti palkan jälkeen ja käskin odottamaan, sitten meinasi sännätä aina jäljelle, niin Emmi ehdotti miten Saran kanssa että annan sen itse jatkaa heti kun on palkat syönyt. Kun ei jäljellä tarvitse sen jatkaa mitenkään käskystä. Lopussa oli kuusikkoa ja ohuita puita missä meni vähän kuusikossa jäljen sivusta mutta löysi sitten sille. Intoa oli ja pidempääkin olisi jaksanut. Emmin mielestä oli paljon kehitystä viime kerrasta. Täytyy nyt alkaa pidentämään keppivälejä.

Rasmuksen jälki: Rasmukselle tuli myös 6 keppiä ja vähän Ruutia pidempi jälki, ei kuitenkaan ihan kisapituuksia. Voisi sellaisenkin koittaa jossain vaiheessa että laskisi ihan, mutta eniten janatreeniä. Janalle lähti ensi hyvin jälki kulki polun yli mille lähetin. Lähti ensin hyvin ja meni joku 7m ja vähän jäljen yli jarrutin ei huomannut jälkeä ja palasi takaisin päin, en antanut mennä pusikkoon. Kutsuin uudestaan ja sitten luuli että suoraan meni oli väärin ja että pitää mennä pusikkoon. Kohdassa oli jonkin verran avaraa että tuuli myös. Jollakin lähetyksellä löytyi sitten. Täytyy tehdä jana ja lyhyt jälki yhdellä kepillä. Ja laittaa vaikka namia mistä jälki menee janan yli ja aluksi helpompaa kulmaa siinä. Jos vaikka saisin paikkaan missä selvästi näkee mistä se kulkee.. No jälki itsestään sujui hyvin, yhtä keppiä ei jotenkin huomannut yhtään, neljättä. Jarrutin ja mietti sitten oliko oikein jäljellä vähän ihmeteltyään hokasi kepin. Muut löytyi ilman avustusta ja hyvin toi niitä. Yksi kulma oli myös tosi hieno ja pysyi aika hyvin jäljellä. Rasmuksen huomaa kehittyneen ettei se enään tee kauheita ympyröitä etsiessään jälkeä.

Käytiin vielä lenkki ja palattiin kotiin. Huomenna liitelemään Jannin ja Bobin kanssa. Oon mä niin tyhmä että ajattelin illalla että huomenna vois mennä ottamaan vaikka agia(koevapaa), vaikka vähän aikaa sitten olin kertonut meneväni Jannin kanssa ottamaan. :D