Mentiin aamupäivästä kisapaikalla, onneksi kisat pidettiin hallissa jossa oli suht viileä tai sopiva ilma. Ulkona kun kotona mittari näytti 40astetta!

Ruutin luokan tuomari oli Hannele Pörsti joka käy tosi kiireisesti kehässä. Oltiin ekana.

paikalla makuu 10: hyvin meni maihin ja nousi.

seuraus 7½: alku oli karmeaa, meni välillä metrin päässä. Käännöksen jälkeen ja loppu muistutti vähän seurausta. Koskaan harkoissa ei ole mennyt noin. Itse olisin antanut 5 tai 6.

maahanmeno 10: jes, sujui hyvin.

luoksetulo 9: tuli ihan hyvällä laukalla, stoppi olisi saanut olla kai vielä nopeampi. Tuli suoraan sivulle, arpoi sitä vähän eteenmenon kanssa.

liik. seisominen 10: tätä pelkäsin kaikkein eniten. Sanoin virittelyn ja jäi hyvin seisomaan.

nouto 7: unohdin kapulan ja kiireessä valitsin pienimmän, se oli aika matala kohdasta mistä otetaan suuhun. Ruuti meni hyvin laukallla ja kierti kapulan, nappasi ensin oikein, korjasi otteen päätyyn paksuun kohtaan. Toi ja sitten tippui, toi sitten taas päädystä. Ei ole koskaan tehnyt noin, olisi pitänyt ottaa vaikka tosi iso, mutten tajunnut että toisi sivusta.

kaukot 10: tosi hienot ja näpäkät siirrokset.

estehyppy 8: juuri sinne päin missä loppu palkka oli hypättiin. Lähti siis hypyn jälkeen juoksemaan sinne. Huusin istu ja meni maahan. Sanoin istu uudestaan istui ja sitten kutsuin luokse.

kokonaisvaikutus 8: Ruutin työskentely alussa ainakaan ei ollut mitään parasta. Tuomari ei sano kiitosta, niin heti kun kaiveli numeroa vapautin ja kehuin.

yhteensä: 180p, 1-tulos & TK2 (vihdoin) sillä tuloksella riitti 3sijaan, hävisi 2sijalle 1,5p.

___

Rasmuksen luokka alkoi melkein heti kun olin kerennyt mennä Ruutin kanssa. Liikkeet käytiin kolmessa osassa.

paikalla istuminen 10: ihan ok

paikalla makuu 7: oli kai vähän vino perusasento alussa tai oltiin vinossa tai sitten meni vinoon. Hidastellen meni maahan ja ylös nousuun kaksoiskäsky. Vinoudesta ja 2käskystä vähennykset.

estehyppy 8:  hidasteli suuhun otossa, ehkä 2s meni siinä. Hyvin muuten, sivulle vähän vinosti melkein joka liikkeessä.

kaukot 8,5: ei liikkunut, ja totteli jokaista. Hieman hitaat siirrokset, meni hidastetusti.

idari 9: asennot ok, seurauksessa käännöksen jälkeen välillä katsekontakti katkesi.

ruutu 7: taisi pysähtyä aika itse merkille(-2p) ja ruutuun jäi aika etureunaan, kuitenkin just sinne. Maahanmenossa laittoi viellä tassun koukkuun. Hieman liikkui ehkä siinä, voisin opettaa käskyn millä menee kauko maahanmenon ruudussa jos jää eteen. seuraamaan teki vähän lenkkiä, tuli väljästi ensin ja sitten korjasi. Se myös huono.

-2osa

tunnari 9½: hyvin meni, tarkasti kuitenkin seuraavaan oman. Laukalla meni ja toi, Sivulle taas vähän vinosti.

luoksetulo 5: tuli ihan reippasti, katsoi just muualle kun näytin käsimerkin(tututkin sanoi) ja näytin uudestaan. Valui jo melkein maahanmeno kohtaan sitten. Sitten melkein heti käskin maahan. Sivulle taas vähän vinosti. tässä meni 20p. Ei ole aikaisemmin käynyt noin. Voisi ottaa häirittynä harkoissa vaikka..

seuraus 9: tämä oli hyvää, hitaasta varmaan meni ne pisteet. Siinä katsoi paristi muualle. Ei yhtään edistänyt ja juoksukin oli hyvää.

ohjattu 8: saatiin oikea, varmaan siitä merkistä meni ne 2p.

yhteensä: 256,5p, eli 0,5p meni yli 1-tuloksen. Sijalle 2 ylti. No vaihteeksi taas 1-tulosta nyt opetan merkit kierrolla, uuden käsky sanan siihen.

Molemmat koirat sai pyyhkeet, siankorvia ja mä suklaata. Ruuti myös sen TK2 hopeisen lätkän.

Rasmuksen odottelu aikana otin myös Ruutin kanssa tokoa sen kehä alueella. Enimmäkseen seurausta. Agi esteitä oltiin tuotu siihen niin saatiin hyvää häiriöseurausta, meinasi katsella niitä välillä. Kaukoja putki takapalkkana. ensin seisomaan nousua noin 5m päästä, hyviä oli ja putkeen ja palkka. Sitten istumasta seisomaan nousua, yhdessä liikkui vähän ja toisessa ei.

No nyt sai onneksi Ruutille vihdoin sen TK2, jännitinkin itse paljon Ruutin suoritusta. Rasmuksella en paljoa se on niin tuttua jo. Ruutia kiinnosti hajut kun mentiin paikalla makuuseen, kiskoi kokoajan ja nuuski vähän. Kielsin siitä.