Tänään ajettiin maalle Leppävirralle sukulaisille. Rasmus jäi Leppävaaraan hoitoon Railille ja Riinalle.

Jana treenit 2kpl: Täällä on joku alle 5cm lunta paikoittain niin tein takapihan nurtsille kaksi lyhyttä treeniä. Tein ensin janan ja jälki meni niin että näin lumesta mistä, se sisälti vähän matkan päässä 90 asteen kulmat molempiin suuntiin (molemmilla jäljillä yhdet). Sitten noin 10m kulman jälkeen ja tuli keppi. Eka jälki lähti hyvin etenemään ja etsimään jälkeä, hyvin lähti jäljelle ja oikein päin. (oli kyllä nähnyt kun tein) Ja kulma oli tosi hieno, meni ihan jäljellä, kun muuttui lumeksi meni metrin jäljen sivussa ja sitten otti ilmavainua. Käskin uudestaan takaisin ja näytin maata että menisi jäljellä. Sitten suostui ja keppi oli siitä noin 2m päässä. Hyvin ilmaisi. Siirryttiin sitten seuraavaan jana kohtaan, siinä oli nurtsin reuna ja pelto alkoi siitä ja pellon ja nurtsin rajalta lähetin. Olisi halunnut mennä pellolle tai siihen pusikkoon etsimään. Sain paristi ottaa sieltä pois ja sitten eteni suoraan ja tajusi jäljen. Ajoi ihan jäljen päällä ja kulman hoksasi taas tosi hyvin. Mutta mun moka kun hihkasin ja Ruuti ihmetteli että keppikö oli kun niin siillä kehutaan ja meni maahan. Olin sitten hiljaa ja hetken ihmeteltyä se jatkoi matkaa. Myös yksi pienempi kulma minkä tajusi hyvin ja keppi löytyi.

jälki 3 keppiä: kävelyllä houkutteli käyttämätön metsä niin käskin Ruutia ettei saanut tulla metsään ja tallasin polun/kulkematon hiekkatie lähellä. Uskoi hyvin ja juoksi tien lähellä. Jäljelle tuli noin 7m jana mille lähti hyvin ja oikein lähti jäljelle. Jäljellä pysyi hyvin, kepit nousi ja haistoi ne kauempaakin. Yksi kulma 90 astetta minkä selvitti hyvin. Vikan kepin yli meni noin 2m ja sai kai sinne hajua kun tuli takaisin ja hoksasi kepin. En pystynyt auttamaan kun oli jo sen verran pimeää enkä nähnyt missä keppi. Otin aina jonkun saniaisen puun oksaan merkiksi, muttei niitä kuin läheltä erottanut. ja lainasin pystykorvan valjaita ja löysin narun jolla pidensin remmiä. :D Tosi kivasti meni, jälki oli aika lyhyt, keppien välit samoilla välimatkoilla joku 20-30m.

Tokoiltiin

seurausta: käännöksiä ja suoraa, kun Vilma münsteri tuli niin vähän tuli häiriötä kun Ruuti yritti keskittyä missä se on. Ei inissyt seurauksessa tai äännellyt. Käännökset vasempaan hyviä. Ja pysähdykset nopeita.

kaukoja: ensin läheltä ja sitten myös 10m matkalta. Vahvistin pelkkää m-s myös ettei ennakoi istumista. Ja sitten välillä istumista. Istumisessa liikkui vähän ilman käsimerkkiä, käsimerkillä ja välillä ilman teki oikein välillä. Oli tosi vauhdikas mutta kuitenkin aika hyvin teki, ei liikkunut seisomaan nousemisissa yms. Treenausta on vielä paljon.

liik. istuminen: kerran tehtiin, nopeasti meni.

Lisäksi leikittiin puunkierroilla, tykkää niin niitä juosta, vähän agilitymaista. :D