Tänään mentiin Ruutin kanssa Purinalle katsomaan makseja(3). Rasmusta en ollut ilmoittanut kun en ollut varma ollaanko kotona, mutta kiva näinkin ja sain keskittyä vain Ruutiin. Eka katsottiin ekaa hyppy rataa sekä seuraavaa agility rataa. Ruutin kanssa harjoiteltiin nättiä radan katsomista. Yhdessä vaiheessa naksuttelin myös istuen nättiä radan katsomista. Käskin istumaan ja naksuttelin kun vilkaisi radalle ja palkkasin. Kerkesi aina silloin vain vilkaista.

Sivussa käytiin myös harjoittelemassa. Kerrattiin kerran pussi, jossa ei ollut ongelmaa. Harjoitusalueella enimmäkseen puomia ja sitä eka kaarella. Ekalla kerralla teki pitkän laukka askeleen ja ei koskenut hyvin kaarren kanssa. Tehtiin puomi ja mutka putki, jolloin sain hyvin irtoamaan eteen. Ruutin oli vaikea odottaa kun oli niin innoissaan menossa. Meni kyllä paljon paremmin kuin puolarmetsässä. Seuraavalla kerralla kun käytiin harjoittelemassa otettiin ilman kaaria. Ja laitoin rimat medeiksi, kun koitettiin makseja ja ekalla kerralla alitti, mutta kun jätin istumaan ja siitä kutsuin pari kertaa maxi rimoilla hyppyä. Medi rimoilla otettiin kahdeksikkoa ja kahdella hypyllä niitä sekä niiden kautta puomille. Nyt sujui puomi myös eri suuntaan kun oli hyppy jota kohden mentiin.

Keppejä otettiin myös, ekalla kerralla tuli liian kovaa ja tokaan väliin. Sitten sujui sisääntulot, myös jätti 2 vikaa keppiä tekemättä, mutta sitten sujui.

A:ta myös joka ihan hyvä kunhan vauhdilla mentiin. Keinulle Ruuti myös varasti jonka koski hyvin.

Ruutin sisko Minni Lahdesta tuli sitten myös käymään moikkaamassa. Minni olikin tosi pieni ja turkki ihan suora ja lyhyt kyljistä ja selästä. Vietiin ne eka pellolle leikkimään. Sitten seurattiin vähän kisoja ja lopuksi mentiin sivuun kun alettiin toista rataa rakentamaan eikä ollut muita harjoittelemassa. Niin opetin(Katilla selkäkipeä) Minnille vähän putkea, hyppyä rima melkein maassa ja puomia. Älykäs tyttö oli putkea meni loivalla mutkalla, vaikka aluksi vähän jännitti mennä se lyhkäsimmillään ja suorana. Puomille opetin 2on2off asentoa ja sitten mentiin remmin kanssa kahdesti rauhallisesti puomi kokonaan.

KUVIA sisaruksista

En osannut taas pienentää oikein, tuli paljon pienempiä kuin piti, laatu huonontui siis aika paljon. Mutta noin pienenä se ei näy. (pari poseeraus kuvaa nyt myös normaali kokoisena)