Nyt kerkeän kirjoittelemaan. Viikon loppuna oli siis meillä tollerileiri sinne mukaan tuli äiti, iskä, Riina serkku 5v ja koirat. Oltiin taas mökissä.

Koulutin siellä Alo&Avo ryhmää (tokoa). Ryhmässä olivat Kaija & Nelli, Janiika & Dami, Anneli & Jere, Anne & Jade, Kati & Sohvi, Kaisa & Caro ja Anne & Niki.
Ekalla kerralla katsottiin seurausta, häiriö treeniä: pujottelua koirakoiden välitse, ruudun alkeita. Tämä koulutus oli la klo 9. Toinen koulutus oli klo 15 ja silloin harjoiteltiin maahanmenoa, luoksetuloa, paikalla makuuta. Sunnuntai aamun koulutuksessa katsottiin sitten vielä seisomaan jäämistä, paikalla makuu, noutoa, saivat itsenäisesti ottaa ruutua ja kysyä kysymyksiä. Rasmus näytti aina välillä kisasuorituksen niille. Ryhmässä oli monia lupaavia koirakoita. Monet olivat melkein kisavalmiita vain pienellä treenillä.

Rasmus otti leirillä noudon, alo jäämisen, ruutua treenasi ja kaukkareita. Myös näytti seurausta ja kerroin myös Rasmuksen kanssa naksuttimen käytöstä. Rasmus myös nautti kovasti että sai uida meni niin innokkaasti aina kun oltiin menossa uimaan ja rakastaa kyllä uimista ja sieltä damin noutoa.

Ruuti oli aluksi ihmeissään suuresta tolleri laumasta. Tottui siihen ja sai vähän riehua parin tolleri pennun kanssa. Ruui'lla tein sen kanssa tokoa naksun kanssa ja sitten opetin noutoa. Ruuti oppi ottamaan kapulan suuhun, nostamaan sen maasta ja kantamaan vähän.

Tätä nouto harkkaa ollaan jatkettu kotona, ruuilla myös. Pieni pitäminen alkoi sujua kun pitää itse kapulaa jos päästää itse irti tippuu. Ei syö kapulaa kantaessa. Harjoiteltiin eteen tulossa kapulan pitoa ja pari kertaa istahti kapula suussa. Pitämistä on vielä paljon harjoiteltava. Ruuti menee jo hienosti sivulle ja eteen tulee kun kädet sivulla. Naksuttimen on nyt tajunnut hyvin. Seurausta ollaan otettu myös pätkiä itse ihan normaalisti ilman mitään apua naksuttimen kanssa. Paikka pysyy hienosti ja tosi tiukkaa seuraus on.

Tollerileirin kuvat. 
Niitä on siellä paljon jos julkaiset kuvan sivuillesi tai jonnekin muualle kuvaaja Tiia H. mainittava.(parin kuvaa kuvannut isäni)

Kuva näytteitä:
IMG_5063.jpg
Oli leirillä eräs toinenkin bc Metku

IMG_5069.jpg
Riina ja Rasmus

IMG_5076.jpg
Ruuti ja tollerin pentu

IMG_5084.jpg
Ja toinen pentu. :D

IMG_5093.jpg

IMG_5101.jpg


IMG_5124.jpg
Yhteiskuva riina & koirat

IMG_5192.jpg
Kaunis poika
IMG_5196.jpg
Tää kutittaa!

IMG_5183.jpg

IMG_5243.jpg

IMG_5251.jpg

IMG_5256.jpg
Tämä piti jättää hienosti kamera tarkentanut. :D