Tänään oli ulkopuolisten jatkokurssi koulutus palaveri ast:n kentällä, sen jälkeen tein helpon eteenmeno harkan kentälle ja tehtiin se molempien kanssa.

Ruuti oli kokoajan autossa inisemässä ja kun tein rataa oli palaa pinna sillä ettei pääse jo hommiin. Sain äitin kuvaamaan ja tehtiin Ruun kanssa medi rimoilla. Eka oli kolmen hypyn eteenmeno suora, putkeen ja sitten hieman sivuun kaksi hyppyä, kepeille vaikea kulma ja sitten keppejen lopussa valssi ja vika hyppy.

Tosi hienosti Ruuti irtosi ja haki putki kulmia. Videolle tehdessä tiputti kahdesti rimat, ekalla kerralla ei tippunut kun tein yksin. Kepeille eka kerta väärin, ei hakenut keppejä katsoi romuja kentän laidassa. Sitten sujui. Radalla väärin päin tuli niin kovaa kepeille että kolmos väliin. Videolta näkeekin sitten. Lopetin niin että lelu oli eteenmeno suoran lopussa ja otin putkeen ja kolmen hypyn eteemeno lelulle.

Jos ulkopuoliselta olisi kysynyt kumpi koira näistä on kolmosluokassa niin ne olis sanonut ehdottomasti että Ruuti. Kun Rasmuksella eteenmenot on niin vaikeita, meni alussa joka kerta väärään putkeen tai jos yritin saada oikeaan hyppäsi hypyn mun vierestä. Saatiin sitten hinkkaamalla sujumaan eka pätkä.  Kepit haki kyllä hyvin.

Videot:

- eteemeno rata1

- eteenmeno rata1 toisinpäin